Futbol Lazio 15’e çıktı, Burak gitmedi!

Lazio 15’e çıktı, Burak gitmedi!

03.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İtalyan ekibi milli yıldız için rakamı 15 milyon euroya yükseltti. Başkan Ünal Aysal, Burak’ın fikrini sordu. Golcü oyuncu kalmak istediğini söyledi

Lazio 15’e çıktı, Burak gitmedi

Burak Yılmaz’ı transfer etmek için yoğun çaba harcayan İtalyan ekibi Lazio’nun dün son hamlesi karşılıksız kaldı. İtalyanlar, 12 milyon euroluk tekliflerini sonuslarda beraber 15 milyon euroya kadar çıkardı. Kulüpler rakamlar üzerinde uzlaşırken, Başkan Ünal Aysal son olarak milli oyuncunun fikrini sordu.
Burak, Başkan Aysal ile yaptığı görüşmede tercihinin kulüpte kalmak olduğunu söyledi. Golcü oyuncunun bu kararı sonrası sarı-kırmızılılar, İtalyan kulübüne oyuncuyu bırakmayacaklarını bildirdi. Burak’ın Galatasaray ile bu sezon daha iyi bir performans sergileyerek Avrupa’nın elit takımlarından birine transfer olmak istediği belirtildi.
Lazio’nun son bir haftada temaslarını sıklaştırdığı Burak Yılmaz için boş tuttuğu AB dışından oyuncu oynatabilme pozisyonunu Kolombiya’nın Deportivo Cali takımında top koşturan Brayan Perea ile doldurduğu kaydedildi.
Bu arada Kazım için Bursaspor ile el sıkışan sarı-kırmızılılar, takas konusunda problem yaşadı. Bursaspor’un savunma oyuncusu Serdar Aziz’i kesinlikle bırakmak istemediği ve bu yüzden takas için olumsuz yaklaştığı belirtildi. Yeşil-beyazlıların, Kazım için Galatasaray’a 250 bin euro bonservis ödeyeceği belirtildi.