NBA LeBron'dan 1.3 milyon dolarlık hediye

LeBron'dan 1.3 milyon dolarlık hediye

25.12.2016 - 12:06 | Son Güncellenme:

NBA'in yıldız basketbolcusu LeBron James yarışmada ödül kazanan çiftin 1.3 milyon dolarını evlerine giderek nakit şekilde teslim etti.

LeBrondan 1.3 milyon dolarlık hediye

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir aile hiç unutamayacağı bir Noel armağanına sahip oldu. NBC televizyonunda yayın hayatına yeni giren The Wall isimli yarışma programının ilk bölümünde John ve Angel Wharton çifti 1.3 milyon dolarlık (4.5 milyon TL) ödül kazandı.

Hak ettikleri ödülü almayı bekleyen talihliler, parayı hiç ummadıkları bir şekilde aldı. Chris Hardwick'in sunuculuğunu yaptığı ve yapımcısı ünlü basketbolcu LeBron James olan program, yıldız ismi aynı zamanda kurye (!) olarak kullandı.

Cleveland Cavaliers'ın All Star oyuncusu, 1.3 milyon doları bir bavulun içine koydu ve yola koyuldu. Kazanan çiftin evine giden ve kapıyı çalan basketbolcu, ödülü aileye elden takdim etti. Karşılarında ünlü yıldızı gören çift ve çocukları büyük bir şaşkınlık yaşarken, sonrasında sevinç çığlıkları atmaya başladı.

Haberin Devamı

Ortaya çıkan ilginç görüntülerin geniş ilgi uyandırdığı Amerikan kamuoyunda, yaşananlar için 'Sanki Ocean's Eleven filminden bir sahne gibi' benzetmesi yapıldı. James bu yarışma programını 'Sıradan insanın hayatını değiştirmek' başlattığını söyledi.

LeBrondan 1.3 milyon dolarlık hediye

LeBrondan 1.3 milyon dolarlık hediye

Yazarlar