Fransa Ligue 1 Leonardo'dan, Fransa Futbol Federasyonu'na tepki

Leonardo'dan, Fransa Futbol Federasyonu'na tepki

05.08.2013 - 15:19 | Son Güncellenme:

Eski PSG Sportif Direktörü Leonardo, Fransa Futbol Federasyonu'nun kendisine verdiği hak mahrumiyeti cezasıyla, kulüpteki geleceğiyle oynadığını iddia etti

Leonardodan, Fransa Futbol Federasyonuna tepki

Eski Paris Saint Germain (PSG) Sportif Direktörü Leonardo, Fransa Futbol Federasyonu'nun (FFF) verdiği hak mahrumiyeti cezasının, kendisini kulüpten ayrılmaya zorladığını öne sürdü.

Haberin Devamı

PSG'de göreve gelmeden önce Milan ve Inter takımlarının teknik direktörlüğünü yapan Leonardo, geçen sezon Fransa 1. Ligi'ndeki (Ligue 1) bir maçta hakemi ittiği gerekçesiyle aldığı 9 aylık hak mahrumiyeti cezasını, "kabul edilmesi zor" ve "adaletsiz" olarak niteleyerek, "İşime devam etmem imkansızdı. PSG projesinden sorumlu birinci adamdım ama cezayla her şey karmaşık bir hale geldi" ifadelerini kullandı.

Valenciennes ile 5 Mayıs 2013 tarihinde oynanan maçta, PSG oyuncusu Thiago Silva'ya kırmızı kart gösterilmesine sinirlenen Leonardo, Parc des Princes Stadı'nın tünelinde hakem Alexandre Castro'ya omuz atmış ve bu durum kameralar tarafından görüntülenmişti. Leonardo, FFF'nin verdiği 9 aylık hak mahrumiyeti cezası sonrası Temmuz ayında kulübündeki görevinden istifa etmişti.