Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

115 Dundalk-S.Rovers 0
İrlanda Airtricity Premier Ligi’nde 14. hafta geride kalırken, lider Dundalk iç sahadaki performansını düzeltemedi ve 7 maçta 9 puan kaybetti. Sligo Rovers ise deplasman karşılaşmalarına ‘Kazanamıyorsan, kaybetme’ prensibini tamamen yerine getiriyor. 7 müsabakanın 5’inden beraberlikle ayrıldılar. Zorlu maç öncesi en önemli artıları Drogheda’yı 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek moral buldular. İki takımın istatistikleri bu karşılaşmada beraberlik dışındaki sonuçların büyük sürpriz olacağını gösteriyor.

500 B.Münih-Inter Alt
Devler Ligi’nde en büyük belli oluyor. Bayern Münih ve Inter liglerinde şampiyon olmalarının yanında, lig kupalarını da alarak sezonu duble yaparak tamamladılar. Ancak iki takımın da gözü üçüncü kupada. İtalyan temsilcisi Inter’in özelliği fizik gücü yüksek isimlere sahip olması ve oyunu çok iyi kitlemesi. Sezonun en önemli maçının sonucunu tahmin etmek çok zor. Ancak müsabakada bol gol beklemeyin.

327 R.Betis-Sociedad Alt
İspanya 2. Ligi’nde lider Real Sociedad, Real Betis deplasmanına gidiyor. Betis’in en büyük amacı kalan haftalarda ilk üç içinde kendine yer bulmak. Bu nedenle kayba tahammülü yok. Konuk ekip ise sezon boyunca dış sahada etkili olamadı. Tek yapacakları iyi kapanarak bir puana oynamak. Betis’in Sociedad defansını aşabileceğini düşünmüyorum. Müsabakadan üç gol çıkmaz.