Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

222 CSKA-Zenit Üst
İki takım için belki de sezonun maçı. Lider CSKA Moskova kazanırsa arayı açacak, Zenit galip gelirse zirve umutlarını artıracak ve şampiyonluk yarışında büyük bir moral bulacak. CSKA’da defansın önemli isimlerinden Kirill Nababkin kart cezası nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Büyük bir gol sıkıntısı içine giren Zenit, son 4 karşılaşmasında 3 galibiyet alırken, bu zaferlerine tek golle ulaştı. Ancak CSKA gibi üst düzey bir rakibi yenmeleri için daha önce ortaya koydukları futbolun üstüne çıkmak zorundalar. İki takımın da puan kaybına tahammülü yok. Bu yüzden müsabakada 2,5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

250 PSG-Lorient 1
Sezona flaş transferlerle başlayan ve gözünü şampiyonluk kupasına diken Paris Saint Germain, özellikle Palermo’dan Javier Pastore ve Juventus’dan Mohamed Sissoko’yu renklerine bağlayarak gücüne güç kattı. Transfer dönemini sessiz geçiren Lorient ise Middlesbrough’tan Jeremie Aliadiere’i aldı. Konuk ekip Jeremy Morel, Kevin Gameiro ile Morgan Amalfitano’yla da yollarını ayırdı. Sezon açılışını taraftarı karşısında bol gollü bir galibiyetle yapmak isteyen PSG, haftanın favorilerinden biri.

351 Brann-Stromsgodset Üst
Şampiyonluk yarışından uzaklaşmak istemeyen Brann, en yakın rakibi Stromsgodset’i ağırlıyor. Ev sahibi son maçında Odd Grenland’ı deplasmanda mağlup ederken, konuk ekip ise Lillestrom karşısında gollü bir zafere imza atmayı başardı. İki tarafın ortak özelliği maçlarının bol gollü geçmesi. Bu kez de gelenek bozulmaz ve müsabakada 2,5 gol barajı aşılır.

Haberin Devamı

Açılış PSG’nin