Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Devre arasında Amrabat krizi ile boğuşan Kayserispor ile kabus gibi bir ilk yarıyı geride bırakan Bursa’nın mücadelesinde 2,5 gol barajı aşılmaz. Trabzon-Manisa maçında ise bol gol ilk seçenek

503 Kayseri-Bursa Alt
Ligi 3-0’lık Ankaragücü galibiyeti ile kapatan Kayserispor, 2012’de oynayacağı ilk karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılılarda, Bursa maçı öncesi öncesi tek sorun Amrabat. Yönetim, Galatasaray’a gitmek isteyen yıldız futbolcuyu kadro dışı bırakarak A2 takımla idmanlara çıkarmıştı. Bursa ise kabus gibi bir ilk yarı geçirdi. Çıktığı 17 karşılaşmanın sadece 4’ünü kazanabilen yeşil-beyazlılarda en büyük sıkıntı ise forvet hattındaydı. Timsah, devre arasında da bunu kapatamadı. Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen Brezilyalı golcü Bobo ile görüşen yönetim somut adımları daha atamadı. İki takım da defansif oyunundan ödün vermiyor. Bu yüzden 2,5 gol barajı çok zor aşılır.

505 Trabzon-Manisa Üst
Yoğun maç temposu nedeniyle ilk yarıda beklenen performansı ligde ortaya koyamayan ve zirve yarışından uzaklaşan Trabzonspor, ikinci yarıyı telafi olarak görüyor, hiçbir karşılaşmasında kayıp istemiyor. Bordo-mavili takımın en dikkat çekici transferi ise Olcan Adın. Ev sahibi ayrıca Bucaspor’un genç oyuncusu Jebrin’i kadrosuna kattı. Manisaspor ise yakaladığı çıkışı sürdüremedi ve son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile 10. sıraya kadar geriledi. Siyah-beyazlılarda, ilk on birin değişilmez isimlerinden Yiğit İncedemir kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Sürpriz sonuca tahammülü olmayan iki takımın mücadelesinde ağlar boş kalmaz ve 2,5 gol barajı aşılır.

532 Newcastle-Man. Utd. Üst
Lider City’nin aldığı mağlubiyetin ardından liderlik için umutlanan Manchester United, Newcastle United ile deplasmanda Blackburn yenilgisinin yaralarını sarmak istiyor. Bir türlü istikrarı yakalayamayan ev sahibi denilince ise ilk akla gelen bol gol. Newcastle özellikle son maçlarda rakiplerine kalesini bir türlü kapatamıyor. İki takım arasındaki sezonun ilk maçı 1-1 bitmişti. Bu kez de direkt olarak sonuç tahmini yapmak çok riskli. İlk tercihim 2,5 gol üstü.

Haberin Devamı

Ağlar boş kalır

Haberin Devamı

Ağlar boş kalır