Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

207 Anzhi-Amkar 1
Saturn deplasmanından mağlubiyetle dönen Anzhi, iç sahada aldığı puanlarla düşme hattından uzak durmaya çalışıyor. Gol sorunu yaşamalarına rağmen iyi defans yapınca sürpriz sonuçlar alabiliyor. Amkar ise dış saha maçlarında tam bir kâbus yaşıyor. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşmayı konuk ekip tek golle kazanmıştı. Bu kez ise Anzhi taraftar desteğini arkasına alarak üç puana uzanacaktır.

208 Esbjerg-Midtjylland Alt
Ev sahibi Esbjerg, sezona kabus gibi bir giriş yaptı ve oynadığı üç maçı da kaybederek son sıraya demir attı. Bu karşılaşmadaki tek amaçları, en azından bir puanı kapmak. Defans takımı Midtjylland ise son maçında Brondby’e tek golle mağlup olmuştu. İki ekibin de defans ağırlıklı bir futbol sergileyeceğini düşünürsek 2,5 gol barajının aşılması sürpriz olur.

210 Sandefjord-Rosenborg 2
Lig sonuncusu Sandefjord, lider Rosenborg’u ağırlıyor. Ev sahibi 19 maçındaki tek galibiyetini taraftarı karşısında alırken, son karşılaşmasında Viking ile golsüz berabere kaldı. Namağlup unvanını korumaya devam eden konuk ekip ise ligin en az gol yiyen takımı. Bu karşılaşmada konuk ekip üç puanı kapacaktır.

306 Luzern-Sion 1
Basel ile liderlik yarışına giren ve üç maçta namağlup unvanını korumayı başaran Luzern, iç sahada ikide iki yapmayı başardı. Deplasmanda bir galibiyet, bir beraberlik alan Sion ise güçlü rakipleri karşısında çok iyi defans yapıyor. Ev sahibi hem aldığı başarılı sonuçlarla moral buldu, hem de bu karşılaşmada taraftar desteğini arkasına alacak. Bu yüzden de üç puanı alarak liderlik yarışından ilk haftalarda kopmayacaklardır.