Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

115 Antalya-Galatasaray 2
Sezona Gaziantep ve Kayseri galibiyetleri ile başlamasına rağmen son 4 maçında üç puana hasret kalan Medical Park Antalyaspor, ligin en formda takımlarından biri olan Galatasaray’ı konuk ediyor. Ev sahibi takımda Doğa ve Minev sakatlığı nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek. Taraftarı karşısında 3’te 3 yapan Aslan ise deplasman performansını da düzeltmek istiyor. Konuk ekipte Engin ve Kazım sakat. Ancak Aslan’ın bu iki oyuncunun yokluğunu telafi edecek bir kadrosu var. Baros da skoru bir anda değiştirebileceğini Bursa maçında herkese gösterdi. Galatasaray, Antalya deplasmanında da hız kesmeyecektir.
300 Bursaspor-Trabzon 1
Galatasaray deplasmanından eli boş dönen Bursaspor, evinde Trabzonspor’u yenerek seri galibiyetler için ilk adımı atmak isteyecektir. Yeşil-beyazlılarda Kenny Miller ve Sercan Yıldırım’ın gidişi gol yollarında büyük sıkıntı yarattı. Ancak her oyuncu sahada çok iyi mücadele ediyor. Trabzonspor ise CSKA Moskova karşısında ağır bir yenilgi aldı. Bordo-mavililerde yoğun tempo oyuncuları vurmaya başladı. Bursa deplasmanı her takım için zor geçiyor. Ben Timsah’ı üç puana daha yakın görüyorum.
404 Inter-Chievo 1
Şampiyonlar Ligi’nde fırtına gibi esmesine rağmen, Serie A’da beklenen performansı ortaya koyamayan Inter, kötü gidişe ‘dur’ demek için sahaya çıkıyor. Oynadığı 6 maçta sadece bir kez kazanabilen ev sahibi şampiyon adaylarından biri olduğunu göstermek istiyor. Chievo ise iç sahadaki başarılı sonuçlarını deplasman maçlarına taşıyamıyor. Inter, toparlanmak için bu fırsatı kaçırmaz ve haftayı galibiyetle kapatan taraf olur.

Haberin Devamı

Aslan çıkışta