Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Süper Lig’de 4 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Belediye, Karabük’ü de
yener. İspanya’da ise Barcelona - Villarreal maçında 2,5 gol barajı rahat aşılır

105 Karlsruhe-Aue 2
Son 4 maçından sadece bir beraberlik çıkarabilen Karlsruhe’de moraller dibe vurdu. Aue ise fırtına gibi esiyor. Üç maçlık bir galibiyet serisi yakalayan konuk ekip, liderlik koltuğuna oturmak için Hertha Berlin’in puan kaybetmesini bekliyor. Ayrıca Aue rakibi ile bu zamana kadar oynadığı 8 karşılaşmada bir kez kaybetmiş. Zirve mücadelesinde yara almak istemeyen konuk ekip, Karlsruhe deplasmanından üç puanla dönecektir.

159 Köln-M’Gladbach Üst
Almanya 1. Lig’inde sezonun en kötü iki takımı karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Köln son maçında Nürnberg deplasmanından mağlubiyetle dönmüştü. Mönchengladbach ise Bayern Münih’e karşı iyi direnmiş ve gollü bir maç sonunda güçlü rakibinden bir puanı koparmıştı. İki takım da bu müsabakayı final maçı olarak görüyor. Üç puan için açık bir futbol oynayacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden 2,5 gol barajı aşılacaktır.

289 Barcelona-Villarreal Üst
Bu sezon Hercules mağlubiyeti ve Mallorca beraberliği ile herkesi şaşırtan Barcelona, son dört maçında eski formunu geri kazanmış bir görüntü çizdi. Son hafta Getafe deplasmanından galibiyetle dönen Barça’da, Pique gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu müsabakada forma giyemeyecek. Villarreal ise rüya gibi bir sezon geçiriyor. Bu sezon sadece ilk hafta Real Sociedad’a mağlup oldular ve ardından iyi bir çıkış yakalayarak bir anda zirveye oynayan takımlar arasında yer buldular. Ancak bu performans bile Barcelona deplasmanında sürpriz yapmalarına yetmez. Ev sahibi Messi’nin önderliğinde galibiyet serisini sürdürecektir. Müsabakada 2,5 gol barajı rahat aşılır.

355 İst. B.B-Karabük 1
İstikrarlı performansını bu sezona da yansıtan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 4 maçlık galibiyet serisi ile ilk dördü zorlar hale geldi. Karabük ise sahasında Bucaspor’u mağlup etti. Emenike bu müsabakada yıldızlaşırken, aynı performansı bu maçta sürdürmesi zor. Cernat’ın eksikliği de takım için fazlasıyla belli oluyor. Takım oyununu daha iyi oynayan Belediye, üç puana ulaşır.