Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Birmingham şanslı

507 Birmingham-Portsmouth 1
Championship'in iç sahada namağlup tek takımı olan Birmingham, 4 haftalık galibiyet serisine Southampton ile berabere kalarak nokta koydu. Sırp golcü Nikola Zigic takımın en etkili silahlarından birisi. İstediği çıkışı bir türlü yakalayamayan Portsmouth'un artısı ise hafta sonu yapacakları maçın ertelenmesi ve rakiplerine göre daha fazla dinlenme şansı bulmaları. Evinde çok etkili bir takım olan Birmingham sahadan üç puanla ayrılarak, yeni bir seri başlatacaktır.

537 Hoffenheim-G.Fürth 1
Tek maçlı eleminasyon sistemiyle oynanan Almanya Federasyon Kupası'nda takımlar yarı final için mücadele ediyor. Bundesliga ekibi Hoffenheim, ligde yaşadığı hüsranı kupadaki başarısı ile gölgelemek istiyor. Üçüncü turda Nürnberg'i tek golle eleyen 2. Lig ekibi Fürth ise bir sürprizin daha peşinde. Hoffenheim kalite farkıyla zor da olsa istediğini alır.

Haberin Devamı

540 Kortrijk-Mons 1
Belçika Kupası yarı final rövanş maçları bu hafta oynanıyor. Kortrijk ilk maçta rakibi Mons'u deplasmanda yenerek büyük bir avantaj elde etti. Sahasında yapacağı 2. karşılaşmaya büyük bir rahatlıkla çıkan ev sahibi karşısında Mons'un tek amacı rövanşı almak. Ancak ilk maçta aldığı galibiyetin morali ile karşılaşmaya çıkacak olan Kortrijk böyle bir sürprize izin vermez ve kazanan taraf olur.

Birmingham şanslı