Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

BÜYÜKŞEHİR VE KARABÜK GALİP

Trabzon’a kaybeden Büyükşehir son haftaya büyük bir korkuyla giriyor. Turuncu-lacivertli takımın galibiyet halinde bile ligde kalması zor. Karabükspor ve Akhisar’ın alacağı sonuçları bekleyecek olan Büyükşehir her şeye rağmen Kasımpaşa engelini aşacaktır.

BÜYÜKŞEHİR VE KARABÜK GALİP

Geçen hafta Mersin’i son dakika golüyle yenerek ligde kalma yolunda çok büyük bir avantaj sağlayan Gekas’lı Akhisar Belediye, Orduspor deplasmanında hata yapmaz. Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, büyük bir mücadele verdikleri sezonu Ordu’da mutlu sonla noktalayacaktır.
BÜYÜKŞEHİR VE KARABÜK GALİP

UEFA Avrupa Ligi biletini kapan Bursaspor’un ligi 4. sırada bitirmesi kesinleşti. 9. basamakta yer alan Gençlerbirliği’nin yeri ise sağlam değil. Konuk takımda Pinto cezalı, Ferdinand ve Edu ise izinli olarak ülkelerine döndü. G.Birliği’nin kazanması sürpriz olmaz.

Haberin Devamı

BÜYÜKŞEHİR VE KARABÜK GALİP

Mavi-kırmızılı takım için tam bir “olmak ya da olmamak” maçı. Karabük kazanamazsa seneye büyük ihtimalle PTT 1. Lig’de mücadele eder. Ev sahibinin bütün gücünü sahaya yansıtarak, Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşan ve rahatlayan Fenerbahçe’yi yenmesini bekliyorum.

BÜYÜKŞEHİR VE KARABÜK GALİP

Galatasaray, şampiyonluk kupasını kaldıracağı sezonun son maçında taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor. Ancak Trabzonspor son haftalarda yükselen formuyla dikkat çekiyor. Golcü iki takımın maçında filelerin en az 4 kez havalanacağını tahmin ediyorum.

BÜYÜKŞEHİR VE KARABÜK GALİP

Son 5 maçta 4 galibiyet alan Beşiktaş lige üç puanla veda etmeye çalışacak. Ancak formda Kayseri önündeki işleri kolay değil. Kartal’da Emre Özkan, ev sahibinde ise Sefa cezalı. Bu karşılaşmada filelerin en az 3 kez havalanmasını bekliyorum.