Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

527 Cruzeiro-Gremio 1
Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Cruzeiro ilk 4 haftada galibiyet yüzü görememişti. Lacivert-beyazlı takım son 2 haftada elde ettiği Coritiba ve Vasco da Gama galibiyetleriyle kendine geldi. Üst sıralara tırmanmak için mutlaka kazanmak isteyen Cruzeiro galibiyete yakın duruyor. Son 4 maçta 2 yenilgi, 2 beraberlik alan formsuz Gremio’nun bu zorlu deplasmandan puan çıkarması zor görünüyor.

533 Corinthians-Vasco 1
Brezilya Serie A’da sezona çok iyi bir başlangıç yapan Corinthians geride kalan 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı, 16 puanı hanesine yazdırdı. Corinthians son 3 maçta Fluminense, Sao Paulo ve Bahia’yı yenerken rakip ağları 8 kez havalandırdı, kalesinde ise tek gol görmedi. Lige iyi giren Vasco da Gama ise son maçtaki 3-0’lık Cruzeiro yenilgisiyle sarsıldı. Lider bu maçta zorlanmadan istediğini alır.

Haberin Devamı

534 Flamengo-Sao Paulo 1
Ronaldinho’lu, Deivid’li Flamengo son haftalarda kendine geldi. Önce Atletico Mineiro’yu ardından America Mineiro’yu mağlup etmeyi başaran Flamengo’da, Ronaldinho ve Deivid attıkları kritik gollerle takımlarına büyük katkı sağladılar. Lige üst üste aldığı 5 galibiyetle başlayan Sao Paulo son 2 maçta Corinthians’a 5-0, Botafogo’ya 2-0 yenilerek ağır yara aldı. Flamengo zor da olsa sahadan galibiyetle ayrılır.

Corinthians favori

Corinthians favori