Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı



504 Zenit-Rostov 1

CSKA Moskova’nın ardından ligin en çok gol atan takımı olan Zenit, Dinamo Moskova deplasmanında kaybettiği iki puanı telafi etmek istiyor. Ev sahibinde orta saha oyuncusu Viktor Faizulin kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Rostov ise sahasında aldığı Krasnodar mağlubiyeti ile ağır bir darbe yedi. Ayrıca deplasmanda çıktıkları 6 maçta sadece iki puan toplayabildiler. Sezona istikrarsız başlayan son şampiyon Zenit için artık toparlanma vakti geldi. Ev sahibi haftanın favorileri arasında.
507 CSKA-Anzhi 1
Sezona çok iyi bir başlangıç yapan ve 2006/07 sezonundan beri özlemini çektiği şampiyonluğa bu kez ulaşmak isteyen CSKA Moskova, tek mağlubiyetini Spartak Moskova karşısında aldı. Anzhi ise rakibini takibini sürdürüyor. Averaj farkı ile 2.’lik koltuğunda oturan konuk ekipte bir dönem Fenerbahçe forması giyen Roberto Carlos Rusya’da sonbaharını yaşıyor. Brezilyalı yıldız 12 maçta da görev yaparken 3 kez de ağları havalandırmayı başardı. İki takım da çok formda, ancak saha avantajını iyi kullanacağını düşündüğüm CSKA zafere ulaşan taraf olacaktır.
540 Helsinki-Rovaniemi 1
İç sahada 4’te 4 yapan Helsinki, şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olduğunu gösterdi. Ev sahibi takımda bu sezon ağları 4 kez havalandıran Teemu Pukki’nin yanında son iki maçta gol atmayı başaran Akseli Pelvas çok formda. Ligin en çok gol yiyen takımlarından biri olan Rovaniemi ise bir türlü istediği çıkışı yakalayabilmiş değil. 4 maçtır kazanamıyorlar. Formda Helsinki galibiyete ulaşarak iç sahadaki yenilmezlik unvanını korur.

CSKA formda

Meşe’den 7,46 katı
Taktik sayfamızda iddaaseverlere tahminleri ile yol gösteren yazarımız Bilal Meşe, 10 Haziran Cuma günü yayınlanan kuponunda 7,46 katı kazandırdı. Meşe, tahminde bulunduğu 5 maçta da tam isabet sağladı.



CSKA formda

CSKA formda