Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde sekiz takım yollarına devam etmek için son kozlarını oynuyor. Zorlu Barcelona-Stuttgart ve Chelsea-Inter maçlarında bol gol ilk seçenek olarak düşünülmeli

506 Coventry-Cardiff 1
İç sahada aldığı puanlarla ilk altı yarışının içinde kalmaya çalışan Coventry, her şeye rağmen çok gol yeme hastalığına bir çare bulamadı. Cardiff ise evinde ve deplasmanda dengeli bir performans ortaya koyuyor. Fakat dış sahada üst üste oynadıkları son iki maçı kaybettiler. Coventry karşısında da bu şanssızlıklarını yenemeyeceklerdir. Ev sahibi taraftar desteğini arkasına alarak üç puana ulaşacaktır.
536 Chelsea-Inter Üst
Inter deplasmanından 2-1 mağlubiyetle dönen Chelsea, sahasında gol atmanın rahatlığı ile mücadele edecektir. Premier Lig’de Manchester United ile zirve mücadelesi veren ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde kupa özlemini de bu sezon sona erdirmek istiyor. Inter ise son haftalarda ligde aldığı sonuçlarla herkesi şaşırtıyor. Büyük bir mücadeleye sahne olacak müsabaka sürpriz sonuçlara açık. Bu yüzden bol gol tercih edilebilir.
560 Barcelona-Stuttgart Üst
Stuttgart ile oynadığı ilk maçta 1-1’lik beraberliğe razı olan Barcelona tur biletini sahasında alacağı sonuca bıraktı. Barça’da Messi ligde hafta sonu oynanan karşılaşmada 3 gol atarak ne kadar forma olduğunu gösterdi. Rövanş, 23 Şubat’ta oynanan müsabakaya benzemeyecektir. Zorlu maçta Barça tura yakın ancak, ilk seçenek 2,5 gol üstü.
578 Wolfsburg-R.Kazan 1
Almanya Ligi’nde sezona iyi başlayamayan ve tek hedefini Avrupa Ligi şampiyonluğu olarak belirleyen Wolfsburg, son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladı. Rubin Kazan’da ise form tutma sorunu var. Çünkü konuk ekibin ligi daha bu hafta başladı. Ayrıca Rusya’daki kötü saha şartları düşünüldüğünde Wolfsburg evinde çok büyük bir artı kazanacaktır. Ev sahibi rövanşta galip gelerek yoluna devam eder.

Devler Ligi’nde üst