Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

128 Schalke-Wolfsburg Üst
Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Schalke, iç sahada bir galibiyet, bir de beraberlik aldı. Konuk ekip Wolfsburg ise Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı CSKA maçının yorgunluğunu hissedecek olmasına rağmen artık ligde puan kaybına tahammülü kalmadı. Erken atılacak bir gol müsabakayı düelloya çevirebilir. Zorlu maç için ilk tercih 2,5 gol üstünden yana kullanılmalı.

182 B.Münih-Nürnberg İY 1

Ligdeki son maçında Dortmund’u deplasmanda farklı mağlup etmeyi başaran Bayern Münih, Avrupa’ya da galibiyetle başladı. Deplasmanda oynadığı iki maçta bir puana razı olan Nürnberg ise çok iyi kapanan bir takım. Her şeye rağmen Münih’in yıldızlarına dayanabileceklerini düşünmüyorum. Ev sahibi işi erken bitirir. Karşılaşmada ilk yarı Münih’in galibiyetine oynanabilir.

317 Eskişehir-G.Antep 1

Süper Lig’de üst sıralır zorlayan Eskişehirspor, Gençlerbirliği deplasmanında yaşadığı puan kaybını telafi etmek istiyor. Gaziantep ise ilk iki dış saha maçından iki beraberlik aldı. Tek amaçları iyi kapanıp en az bir puanla sahadan ayrılmak. Fakat Es-Es deplasmanı her takım için bu sezon zorlu geçeceğe benziyor. Sürpriz yapma şansları bana göre yok denecek kadar az. Ev sahibi taraftar desteğini alarak galibiyete uzanacaktır.

426 Leverkusen-W.Bremen 1

Bu sezona çok iyi başlayan Leverkusen, Hamburg’un ardından averajla ikinci sırada yer alıyor. İç sahada ikide 2 yapan ev sahibi rakip kaleleri üç kez havalandırırken, bir gol yedi. Werder Bremen ise inişli çıkışlı performansını sürdürüyor. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi gruplarında perşembe günü yapacağı maçın yorgunluğunu da hissedeceklerdir. Leverkusen sahasında üç puana çok ama çok yakın.