Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

137 Standard-Gent 1
Şampiyonluk Grubu’nda yeniden zirve için umutlanan Standard Liege, oynadığı 5 maçtan 4’ünü kazanırken, birinde ise beraberliğe razı olmuştu. Gent ise normal sezondaki başarısını grup karşılaşmalarına taşıyamadı ve şu ana kadar üç puan hasretine son veremedi. İlk oynadıkları maçı deplasmanda olmasına rağmen 3-1 galip kapatan Standard, rövanşı da rakibine vermez ve zirveye biraz daha yaklaşır.
175 Aalborg-Midtjylland 1
Ligin bitimine 6 hafta kala düşme hattından kurtulmak için ilk adımı atan Aalborg, son 4 maçından 2 galibiyet, 2 beraberlik çıkarmayı başardı. Midtjylland’ın ise tek amacı bulunduğu yeri koruyarak gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi biletini almak. Özellikle dış sahada gol sıkıntısı çeken konuk ekip, son iki galibiyetini tek farklı skorlarla aldı. Üç puana daha çok ihtiyacı olan Aalborg, rakibini kilitleyerek istediği zafere ulaşır.
265 Beşiktaş-G.Saray Üst
Süper Lig’de pazar günü oynanacak derbide 4.’lük şansı iyice azalan Beşiktaş, kâbus gibi bir sezon geçiren ve gelecek dönemin planlamalarını yapmaya çalışan Galatasaray’ı konuk ediyor. Sezonun ilk derbisini Kartal 2-1 kazanmıştı. Ev sahibi takımda Necip cezası, Ernst ve Nobre de sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak. Galatasaray’da ise Arda’nın dönüşü artı bir moral olsa da ligde oynadığı deplasman maçlarından 8’ini kaybeden sarı-kırmızılıların İnönü’de sürprize imza atmaları kolay değil. Sürprize açık bir maç olduğu için ilk olarak 2,5 gol üstü seçeneği daha iyi bir tercih olacaktır.
349 Arsenal-Man.Utd. Alt
Bolton deplasmanında aldığı mağlubiyetle zirve yarışından biraz daha uzaklaşan ve 2.’lik koltuğunu Chelsea’ye kaptıran Arsenal, lider Manchester United’ı konuk ediyor. En yakın rakibinin 6 puan önünde emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen ManU ise dış sahada bu sezon bir puana razı bir görüntü çiziyor. Çıktığı 17 maçın 9’undan beraberlikle ayrılan Kırmızı Şeytanlar, Arsenal karşısında da kendisini fazla zorlamayacaktır. Bu yüzden gollü bir maç beklemeyin.