Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

198 Flamengo-Gremio 1
Brezilya Serie A’da lider Corinthians ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Flamengo, Santos ile girdiği gol düellosunu 5-4 kazanmayı başardı. Takımın yıldızı Ronaldinho da attığı üç golle galibiyetin mimarı oldu. Deplasman maçlarında büyük bir gol sıkıntısı çeken ve çıktığı 5 karşılaşmada sadece 1 kez üç puanı kapan Gremio ise artık çıkışa geçmek istiyor. Çünkü düşme hattı için tehlike çanları çalmaya başladı. Ayrıca takımın golcülerinden Ezequiel Miralles kart cezalı ve bu müsabakada forma giyemeyecek. Flamengo saha avantajını iyi kullanarak galibiyete ulaşan taraf olur.
237 D.Moskova-Volga üst
CSKA Moskova’nın peşini bırakmak istemeyen Dinamo Moskova, yakaladığı 4 maçlık galibiyet serisi ile moral buldu. Takımın golcüleri Kuranyi, Igor Semshov ve Andrey Voronin çok formda. Volga ise bir türlü istikrarı yakalayamıyor. Konuk ekip özellikle CSKA Moskova ve Spartak Moskova’ya sahasında mağlup olarak büyük bir yara aldı. Dinamo Moskova taraftarı karşısında yakaladığı başarılı seriyi sürdürür ve zirve yarışından uzaklaşmaz. Maçta 2.5 gol barajı aşılır.

Haberin Devamı

226 Zenit-S.Nalchik 1/1
Son şampiyon Zenit, son maçlarında tek farklı galibiyetlere alıştı. Ev sahibi takımın tek amacı CSKA Moskova ile oluşan 7 puan farkı indirmek. Spartak Nalchik ise Sovietov galibiyeti ve Krasnodar beraberliği ile az da olsa moral bulmayı başardı. Ancak Zenit deplasmanında da bir sürprize imza atmaları çok zor. Zenit haftanın favorilerinden. Ev sahibi takıma hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda güvenebilirsiniz.

Flamengo favori