Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Son haftaların formda takımı Groningen sahasında Den Haag engelini de kayıpsız geçer. Premier Lig’de ise Hull-Chelsea maçında ilk tercih 2,5 gol üstünden yana kullanılmalı

503 Breda-Alkmaar Alt
İç sahada başarılı sonuçlar alan Breda, bu sezon bekleneni veremeyen ve zirvenin 24 puan gerisine düşen Alkmaar’ı konuk ediyor. Ev sahibi son maçında Venlo’yu 2-0’lık skorla geçerken, Alkmaar ise Groningen’e sahasında mağlup olmuştu. Konuk ekip çok moralsiz ve çıkış arıyor. Breda da ligin en iyi defans yapan takımlarından bir tanesi. İki ekibin de maçlarının az gollü geçtiğini düşünürsek, 2,5 gol altı bu müsabaka için iyi bir seçenek olacaktır.
504 Groningen-Den Haag 1
Ligin en formda takımlarından biri olan Groningen, son 4 maçından üç galibiyet, bir de beraberlik çıkararak üst sıralara tırmanış için ilk adımı attı. Düşme hattından kurtulmaya çalışan Den Haag ise dış sahada beklenen performansı bu sezon ortaya koyabilmiş değil. Ev sahibi taraftar desteğini de arkasına alarak üç puana ulaşır ve çıkışını sürdürür. Groningen haftanın favorilerinden biri.
505 Nijmegen-Willem Üst
Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Nigmegen, kendisi ile aynı durumda olan Willem’i konuk ediyor. İki takımın istatistiklerine baktığımızda ilk göze çarpan şey, iyi bir defans hattına sahip değiller ve çok gol yiyorlar. Ev sahibi galibiyete biraz daha yakın, fakat Willem’in de üç puana ihtiyacı var. Bu yüzden sürprize çok açık bir maç. Müsabakada sonuçtan önce bol gol denenebilir.
507 Mechelen-Germinal Üst
Belçika Ligi’nde ev sahibi Mechelen’in bu sezon oynadığı 22 maçtan 13’ünde en az üç gol oldu. Rakip Germinal’in ise 12. Ligin orta sıralarında yer alan iki takım çok sürpriz sonuçlar alabiliyor. Ayrıca Mechelen ve Germinal son maçlarında bir puanla yetindiler. Ekipler bu müsabakayı çıkış maçı olarak göreceklerdir ve ilk dakikadan itibaren golü düşüneceklerdir. Maçta ağlar en az üç kez havalanır.
509 Hull-Chelsea Üst
Lider Chelsea, geçen sezonki defansif oyununu bıraktı, bu yıl ligin Arsenal’den sonra en golcü takım unvanını kaptı. Hull City ise düşme hattında ve çıkış arıyor. Her şeye rağmen bu fırsatı Chelsea karşısında bulacaklarını düşünmüyorum. Ama müsabaka için en garanti seçenek 2,5 gol üstü olarak gözüküyor.

Groningen çıkışta