Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

İngiltere Championship’te ilk altıya girmek için büyük savaş veren Hull City, son iki maçını kazanarak moral buldu. Hull, Doncaster karşısında da bu çıkışını sürdürerek 3. zaferine uzanır

509 Hull-Doncaster 1
Premier Lig şansını sürdürmek isteyen Hull City, iç sahada çıktığı 13 maçın 8’ini kazandı. Ev sahibi ayrıca Peterborough ve Reading galibiyeti ile büyük moral buldu. Hull’un en etkili isimleri ise 7 gol atan Matty Fryatt ve Robert Koren. Düşme hattından kurtulmak için çırpınan Doncaster ise istediği seri zaferlere bir türlü imza atamıyor. Ayrıca konuk ekipte Habib Beye kart cezası nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Moralli ve formda Hull City, taraftar desteğini de arkasına alarak üç puana uzanan taraf olacaktır.
512 Milwall-Watford 1
Barnsley’i deplasmanda devirerek gelecek haftalar için büyük moral bulan Milwall, alt sıralardan kurtulmak için de büyük bir adım attı. Deplasmanda büyük bir gol sıkıntısı çeken ve istediği sonuçları bir türlü alamayan Watford ise Birmingham karşısında hayal kırıklığı yaşadı ve sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Milwall, son haftalarda bekleneni veremeyen rakibine bir darbe daha indirir ve mücadeleyi kazanan taraf olur.
523 Brescia-Juve Stabia 1
İlk altıya girebilmek için büyük bir mücadele veren Brescia, yakaladığı 5 maçlık galibiyet serisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 17 maçta 10 kez ağları havalandıran Jonathas ise takımın en etkili ismi olarak göze çarpıyor. Juve Stabia ise son iki maçta yaşadığı kayıplarla bir anda düşüşe geçti. Brescia, rakibinin bu zaafını iyi değerlendirir ve galibiyete ulaşan taraf olur.

Haberin Devamı

Hull City’e güvenin

Hull City’e güvenin

Hull City’e güvenin