Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Avrupa’da iyi sonuçlar alan Beşiktaş, gruplardaki ilk karşılaşmasında CSKA Sofya’yı yener. Bursa-Valencia maçında ise bol gol beklemeyin

530 Bursa-Valencia Alt
İlk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Bursaspor, Valencia karşısında büyük bir konsantrasyon ve taraftar desteğini arkasına alacak. İspanyol temsilcisi ise sezona iyi başladı ve ikide iki yaparak ne kadar formda olduğunu herkese gösterdi. Bursa’nın amacı iyi kapanarak sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak. Valencia da bu kilidi aşmakta zorlanacaktır. Müsabakada bol gol beklemeyin.

546 Arsenal-Braga Üst
Premier Lig’in formda takımlarından Arsenal, rakiplerine gol yağdırıyor. Özellikle sahalarında iyi sonuçlar alıyorlar. Braga ise Portekiz’in parlayan yıldızlarından. Ancak zorlu İngiltere deplasmanında sürprize imza atmaları zor. Arsenal’e verilecek düşük oran göz önünde bulundurulduğunda 2,5 gol üstü daha iyi bir tercih olacaktır.

580 Lille-S.Lizbon 1
Ligdeki 5 maçının 4’ünden beraberlikle ayrılan ve Lille’in, Avrupa arenasında oynayacağı bu müsabaka telafi karşılaşması olacaktır. Portekiz Ligi’nin köklü kulüplerinden Sporting Lizbon da sezona iyi başlayamadı. İki takım da çıkış arıyor. Ancak bunu başaran taraf Lille olacaktır.

592 Beşiktaş-CSKA Sofya 1
Beşiktaş, ligde ve Avrupa’da fırtına gibi esiyor. Siyah-beyazlılar Avrupa Ligi eleme turlarında oynadığı hiçbir karşılaşmada mağlup olmadı. Konuk ekip Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya ise sezona kötü başladı ve ligde anca orta sıralarda kendisine yer bulabildi. Beşiktaş gruptaki ilk maçında da puan kaybı yaşamayacaktır.