Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

584 Barcelona-Real Madrid 1
İspanya’da Süper Kupa’nın rövanşında Barcelona ile Real Madrid, Nou Camp’ta kozlarını paylaşacaklar. Santiago Bernabeu’da geçen pazar oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan ilk maçta İspanyol devleri sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Barça bu maçta önemli eksiklerine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Tam kadro oynayacakları rövanşta kupayı kazanırlar.

587 Dinamo Zagreb-Malmö 1
Hırvatistan şampiyonu Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi’ne girmeye çok yaklaştı. Son engel olarak önlerinde İsveç temsilcisi Malmö var. Dinamo Zagreb 3. turda HJK Helsinki’yi iki maçta da yenerek eledi. Malmö ise İskoçya’da 1-0 yendiği G.Rangers’la sahasında 1-1 berabere kalarak play-off turuna yükseldi. Çok formda olan Dinamo Zagreb’in evinde kazanacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

622 Hannover-Sevilla üst
Bundesliga’yı geçen sezon 4. sırada bitirerek büyük bir sürprize imza atan Hannover yeni sezona da çok iyi bir başlangıç yaptı. İlk hafta Hoffenheim’ı, ikinci hafta Nürnberg’i mağlup ederek güçlerini gösterdiler. Sevilla ise hazırlık maçlarında ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekti. Sevilla’nın deplasmandaki riskli oyunu üst seçeneğini öne çıkarıyor.

Kupa Barça’nın