Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

589 Paris S.G-Nice 1
Kulüp sahibinin değişmesinin ardından transfere servet harcayan Paris Saint Germain, ligde oynanan 6 maçta tek mağlubiyet aldı ve şampiyonluk için iddialı olduğunu gösterdi. Nice ise deplasmanda 2’de sıfır yaptı ve bu sezon rakip sahada zorlanacağını gösterdi. PSG, saha avantajını da arkasına alarak Evian beraberliğini taraftarına unutturacaktır.

607 A.Madrid-Gijon 1
İspanya’da transfere en çok para harcayan kulüp olan Atletico Madrid, beklenen patlamayı hafta sonu Santander karşısında yaptı. Ev sahibinde 4 kez ağların havalandığı maçta Arda Turan iki asist yaparken, yıldız golcü Falcao da üç kez ağları havalandırdı. Gijon ise 3’te sıfır yaptı. Konuk ekibin Madrid deplasmanında sürpriz yapması çok zor. Atletico haftanın favorileri arasında.

608 Malaga-A.Bilbao 1
Sezona mağlubiyetle başlamasına rağmen çabuk toparlanan Malaga iki maçını da kazandı. Nistelrooy, Baptista, Cazorla gibi isimleri kadrosunda bulunduran ev sahibi, 3 maç sonunda galibiyet özlemine son veremeyen 5 takımdan biri olan Athletic Bilbao’yu konuk ediyor. Bilbao, son olarak Betis ile girdiği gol düellosunu 3-2 kaybetti. Konuk ekipte ayrıca defansın önemli ismi Amorebieta forma giyemeyecek. Malaga’da yıldızlar tekrar sahne alır ve ev sahibi 3’te 3 yapar.

Haberin Devamı

Malaga hız kesmez

Meşe’den tam isabet
Süper Taktik sayfamızdaki tahminleri ile iddaaseverlere yol gösteren Bilal Meşe, 16 Eylül Cuma günü yayınlanan kuponunda 5 maçı da doğru bilerek 21,10 katı kazandırdı.

Malaga hız kesmez