Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

421 Haugesund-Sogndal 1
İç sahada topladığı puanlarla ayakta kalmaya çalışan Haugesund, Molde mağlubiyetini, deplasmanda aldığı Sparta Sarpsborg galibiyeti ile unutmayı başardı. Bir türlü seri zaferlere imza atamayan Sogndal ise en son deplasmanda 16 Mayıs’ta Stabaek karşısında aldı. Ev sahibi takımın golcüsü Thomas Sörum ve Nikola Djurdjic çok formda. Zirve ile arasının daha açılmasını istemeyen ve en azından Avrupa kupaları için umut arayan Haugesund, moralsiz ve formsuz Songdal karşısında galibiyete uzanacaktır.

432 Malmö-G.Rangers 1
İsveç temsilcisi Malmö liglerinin erken başlamasını, güçlü rakibi İskoçya Premier Ligi’nin köklü kulüplerinden Glasgow Rangers karşısında iyi kullandı ve deplasmanda oynadığı ilk maçı 1-0 kazandı. Ev sahibi takımın golcüsü Daniel Larsson bu kez de sahnede olan isimdi. Şampiyonlar Ligi’nden bu kadar erken elenmek istemeyen Rangers, tecrübesini sahaya yansıtarak tur biletini kapmaya çalışacaktır. Ancak bu form grafiği ile bunu başarmaları çok zor. Malmö rövanşta da gülen taraf olacaktır.

444 Trabzon-Benfica Üst
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Benfica deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen Trabzonspor’un Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak rövanştaki tek amacı ilk dakikadan itibaren gol atmak olacaktır. Bordo-mavililer belki Portekiz temsilcisi karşısında gol atamadı, ancak yeni transferler Celustka, Zokora, Mierjezewski’nin başarılı performansları gelecek adına umut verdi. İç sahada çok farklı bir performansı ortaya koyduğunu bildiğimiz Trabzonspor tura uzanabilir. Bu yüzden ilk seçenek 2,5 gol üstü olmalı.


Malmö kazanır


Malmö kazanır