Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

177 Manisa-Kayseri 1
Trabzon’un ardından Sivasspor’u da mağlup eden Manisaspor’da futbolcuların özgüveni tekrar geri geldi. Siyah-beyazlılarda Simpson attığı 3 golle yıldızlaştı. Kayserispor’da ise Cangele şoku yaşanıyor. Oyun kurgusunu tamamen Cangele üstüne kuran sarı-kırmızılılar ilk karşılaşmalarında bocalayacaklardır. Siyah-beyazlılar, taraftar desteğini arkasına alarak üç puanı alacaktır.

190 M’Gladbach-Wolfsburg Üst
Ligin en çok gol yiyen takımı olan Mönchengladbach’ın bu sezon oynadığı 6 maçın 5’inde 2,5 gol barajı aşıldı. İç sahada galibiyeti bulunmayan ev sahibinin tek amacı bu karşılaşmayı kazanarak moral bulmak. Üç maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Wolfsburg ise kötü günleri geride bıraktı. İki takım arasında oynanan son 5 müsabakada da konuk ekibin ezici bir üstünlüğü var. Maçta ilk seçenek olarak sonuçtan önce bol gol tercih edilmeli.

Haberin Devamı

321 Valencia-A.Bilbao 1
Sezona fırtına gibi başlayan Valencia, Barcelona ve Real Madrid’in puan kaybetmesinin ardından zirvedeki yerini korudu. Ev sahibi takımda David Villa’nın gidişinin ardından Aduriz etkili oyunu ile yıldız oyuncunun boşluğunu dolduracağını gösterdi. Bilbao ise son maçında Barcelona’ya mağlup olmasının yanında kırmızı kart gören Fernando Amorebieta’yı kaybetti. Konuk ekip ayrıca forvet hattında büyük sıkıntı yaşıyor. Valencia saha avantajını kullanarak namağlup unvanını sürdürür.

433 Leverkusen-W.Bremen Üst
Beklenen patlamayı Frankfurt ve Stuttgart karşısında yapan Leverkusen 3’te üç yapma peşinde. Werder Bremen ise Mesut Özil’i kaybettikten sonra bu sezon büyük bir düşüşe geçti. Konuk ekip özellikle defans hattında büyük açıklar veriyor ve kalesini kapatamıyor. Ayrıca iki takımın bu sezonki altı maçından 4’ünde 2,5 gol barajı aşıldı. Bu müsabakada da bol gol ilk seçenek olarak düşünülmeli.