Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Newcastle United’ın puan kaybetmesi ile zirve için umutlanan Nottingham, QPR’ı zorlanmadan geçer. Tottenham da Fulham karşısında favorim. Portsmouth-West Ham maçında ise 2,5 gol barajı aşılmaz

508 Kasımpaşa-İst. B.B Üst
Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nun en önemli maçı. Ev sahibi Kasımpaşa 4 puana sahip ve bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılması gerekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye’ye ise beraberlik yetiyor. Yılmaz Vural’ın öğrencileri üç puan için ilk dakikadan itibaren saldıracaktır. Belediye’de de sezon başından beri yaşadığı şanssızlıklar daha sona ermiş değil. Daha da önemlisi ev sahibi grupta oynadığı üç maçta da ağları boş kalmamış. Bu yüzden bol gollü bir maç beklenebilir.
511 Portsmouth-West Ham Alt
Kâbus gibi bir sezon geçiren ve bir türlü toparlanamayan Portsmouth, topladığı 14 puanla son sıraya demir attı. Özellikle gol yollarından büyük sıkıntı çekiyorlar. West Ham ise rakibinden üst sıralarda olsa da bir türlü istedikleri futbolu ortaya koyamıyorlar. Ayrıca ev sahibi takımın ligde oynadığı 20 maçın 12’sinde en fazla iki gol oldu. Çıkış arayan iki takım kontrollü oyundan vazgeçmez ve bu müsabakada da 2,5 gol barajı aşılmaz.
512 Tottenham-Fulham 1
Yaptığı transferlere rağmen lider Manchester United’ın 12 puan gerisine düşen Tottenham, en azından Şampiyonlar Ligi’nde eleme oynamak için 4. sıradaki yerini tehlikeye atmak istemiyor. Konuk ekip Fulham ise bir türlü deplasmanda etkili bir oyun ortaya koyamıyor. Artık istikrarı yakalamak isteyen Tottenham, seri galibiyetlerinin başlangıcını Fulham karşısında yapar. Ev sahibi haftanın favorileri arasında.
520 Nottingham-QPR 1
Newcastle United’ın puan kaybetmesi ile farkı biraz daha indiren Nottingham Forest, zirve için iyice umutlandı. Artık ev sahibinin asla kayba tahammülü yok. OPR ise çok dengeli bir performans ortaya koymasına rağmen ne zaman ne sonuç alacağını kestirmek zor. Her şeye rağmen moralli ve çıkıştaki Nottingham sahadan üç puanla ayrılacaktır.
563 Lorient-Lyon Üst
Tek maç üzerinden oynanan Lig Kupası’nda Lorient, bu sezon büyük bir düşüşün içine giren Lyon’u konuk ediyor. Ev sahibi her kulvarda gidebildiği yere kadar gitmek istiyor. Konuk ekip ise kupayı kaldırarak taraftarına kendini affettirme çabasında. İki takım da moral olarak aynı seviyede. Bu yüzden Lyon favoridir demek çok zor. Bol gollü bir maç bekliyorum.

Nottingham denenir