Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

407 Man. Utd.-Chelsea Gol Var
Premier Lig’de sezona çok iyi bir başlangıç yapan son şampiyon Manchester United, çıktığı 4 karşılaşmayı da kazanırken, rakip filelere tam 18 gol gönderdi. Chelsea, Stoke City beraberliğinin ardından toparlandı ve 3 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Ancak bu zaferlerinden hepsinde gol yedi. ManU serisini devam ettirmek, Chelsea ise ezeli rakibini bu sezon zirve için iddialı takımlardan biri olduğunu göstermek istiyor. Mücadelede favori göstermek çok zor. Bu yüzden karşılıklı gol var seçeneği değerlendirilebilir.

435 A.Madrid-Santander 1
Bu sezon İspanya Ligi’nde transfere en çok para harcayan kulüp olan Atletico Madrid, ilk 2 maçından sadece bir puan çıkardı ve beklentileri karşılayamadı. Santander’in de durumu ev sahibi takımdan farklı değil. İlk puanlarını Levante ile berabere kalarak aldılar. Bana göre artık Atletico için toparlanma vakti geldi. Ev sahibinin yıldızları bu karşılaşmada coşar ve Madrid ekibi sezonun ilk galibiyetini alır.

294 Orduspor-Manisaspor 1
Sezona Fenerbahçe mağlubiyeti ile başlayan Orduspor, yenilgiye rağmen çok iyi bir futbol ortaya koydu. Özellikle Culio’nun uyum sorununu çabuk aştığı görüldü. Ev sahibi takımın tek eksiği ise gol. Forvetler Fatih Tekke ve Stancu’nun performanslarını artırmaları halinde Orduspor orta sıralara yükselebilir. Manisaspor ise Simpson’ın golüyle Trabzonspor’dan bir puanı kurtardı. Güçleri birbirine denk iki takımın karşılaşmasında, saha avantajı ile sahaya çıkan Orduspor galibiyete daha yakın.

Haberin Devamı

191 H.Berlin-Augsburg 1
Son şampiyon Borussia Dortmund’u sahasında devirerek dikkatlerine üzerine çeken Hertha Berlin’de Brezilyalı golcü Raffael ilk haftalarda takımın en büyük kozu olarak göze çarpıyor. Ligin bir diğer yeni takımı Augsburg ise uyum sorununu aşamadı ve oynadığı 5 karşılaşmada da galibiyet özlemine son veremedi. Rakibine göre daha formda ve moralli olan Hertha, taraftarına güzel bir 3 puan armağan edecektir.

Orduspor’a güvenin