Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Norveç Ligi’nde sezona kötü başlayan Rosenborg son haftalarda adeta rakip tanımıyor. Siyah-beyazlı takım kendi sahasında Stromsgodset engelini de aşarak yoluna devam edecektir


101 Helsinki-İnter Turku 1
Finlandiya Ligi’nin en heyecan verici maçında lider Helsinki evinde ezeli rakibi İnter Turku’yu ağırlayacak. Helsinki üst üste 8 maçtan galibiyetle ayrılarak, ne kadar formda ve güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. İkinci sıradaki İnter Turku inişli, çıkışlı bir grafik çizse de bu maça üç puan için çıkacak. Helsinki bu kritik maçta zor da olsa hedefine ulaşacaktır.

Haberin Devamı

134 Rosenborg-Stromsgodset 1
Norveç Ligi’nin en önemli kulüplerinden Rosenborg sezona çok kötü başlamasına rağmen hızla toparlandı. Son haftalarda üst üste kazanarak kendine gelen siyah-beyazlı takım artık zirveyi hedefliyor. Bu nedenle Stromsgodset maçı Rosenborg için çok büyük önem taşıyor. Konuk ekibin son dönemdeki istikrarsız grafiği de bu mücadelede ev sahibi takımı öne çıkarıyor.

138 Sligo Rovers-Drogheda 1
İrlanda Ligi’ndeki zirve yarışı son haftalarda müthiş bir ivme kazandı. Shamrock, St.Patricks, Sligo Rovers ve Derry City arasında büyük bir mücadele yaşanıyor. Sligo Rovers son 6 maçta, 4 galibiyet, 2 beraberlik alırken tek gol yemedi. Dipteki Drogheda ise kötü günler geçiriyor. Sligo Rovers’ın zorlanmadan kazanarak, galibiyet serisine devam edeceğini düşünüyorum.


Rosenborg şanslı