Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

232 Hollanda-Macaristan Üst
Dünya Kupası elemelerinden namağlup lider çıkan ve Güney Afrika’daki zorlu maçlara hazırlanan Hollanda, son dostluk karşılaşmasında Gana’yı 4-1 yenerek formunun zirvesinde olduğunu gösterdi. Macaristan da bu dönemlerde oynayacağı müsabakalarla kendini toparlamak istiyor. Hollanda rakibinden çok daha moralli. Bu yüzden ağlar yine boş kalmayacaktır. 2,5 gol üstü bu maç için ilk seçenek olarak düşünülmeli.

237 Castellon-Salamanca 2
Ev sahibi Castellon’un küme düşmesi artık kesinleşti. Salamanca için ise bu karşılaşma belki de sezon finali. Konuk ekibin 45 puanı var ve kazanmaya mecburlar. İki takım arasında oynanan son müsabakada 4 kırmızı kart çıkmış ve takımlar eşitliği bozamamıştı. Bu kez Salamanca ligde kalmak için kazanacaktır. Konuk ekip zor da olsa üç puana uzanır.

242 Albacete-Huelva 1
Albacete düşmemeyi hala garantileyemedi. Taraftar avantajını iyi kullanarak biraz daha rahatlamak istiyorlar. Özellikle son iki haftaya moralli girmek istiyorlarsa Hercules karşısında aldıkları 5-1’lik mağlubiyeti unutmak zorundalar. Huelva ise orta sıralardaki yerini garantiledi ve gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Albacete, eğer ligde kalmak istiyorsa kazanmalı.

249 Sırbistan-Kamerun Alt
Sırbistan defans ağırlıklı oyununu dostluk maçlarında da sürdürüyor. Polonya ile golsüz berabere kaldılar. Tek amaçları Güney Afrika’da 13 Haziran’da yapacakları Gana karşılaşmasına tam olarak hazırlanmak. Kamerun ise Portekiz’e hafta içi oynadıkları karşılaşmada 3-1 mağlup oldu. Bu kez gollü bir maç beklemeyin. 2,5 gol altı sürpriz olmaz.

334 Cartagena-Hercules Üst
64 puana sahip iki takım kalan üç haftada ilk üçe girmek için mücadele ediyor. Cartagena iç sahadaki 19 maçın 10’unu kazandı. Hercules ise çok ilginç bir istatistiğe imza attı ve deplasmanda oynadığı 19 karşılaşmanın 12’sinde berabere kaldı. İki takımın da tek amacı üç puan. Bu yüzden atılacak bir gol maçı düelloya çevirebilir. Bol gollü bir karşılaşma bizleri bekliyor.