Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Ligin bitimine üç hafta kala liderliği riske atan Shamrock, evinde Sporting Fingal’ı mağlup eder. Galler ise moralsiz Bulgaristan karşısında saha avantajını iyi kullanarak üç puana ulaşır


106 G.Kıbrıs-Norveç Üst
Zorlu Portekiz deplasmanından puan çıkarmayı başaran Güney Kıbrıs, eleme grubuna puanla başladı. Ev sahibi daha da önemlisi güçlü rakibi karşısında pes etmedi ve ne kadar mücadeleci bir takım olduğunu gösterdi. Norveç ise ilk önce İzlanda’yı ardından da Portekiz’i yenerek 2’de 2 yaptı. Büyük moral bulan ve liderlik koltuğuna oturan konuk ekibin tek hedefi üçüncü maçını da kazanarak iyice rahatlamak. Ancak bu o kadar kolay değil. İki takımın da güçleri birbirine denk. Gollü bir karşılaşma bizleri bekliyor.
114 Galler-Bulgaristan 1
Gruplara Karadağ mağlubiyeti ile başlayan Galler’in tek hedefi taraftarı karşısında kaybını telafi etmek. Bulgaristan ise eski günlerini mumla arıyor. Konuk ekip, Karadağ ve İngiltere yenilgileri ile son sıraya yerleşti. Ayrıca tecrübeli golcü Berbatov’u milli takıma geri döndürme umutları da sona erdi. Galler iç saha avantajını iyi kullanır ve moralsiz rakibini mağlup ederek ilk galibiyetini alır.
202 Shamrock-S.Fingal 1
Ligin bitimine üç hafta kala Bohemian mağlubiyetiyle sarsılan lider Shamrock, rakibi ile olan puan farkının ikiye inmesine engel olamadı. Ev sahibinin tek hedefi bu maçı kazanarak son iki haftaya biraz daha rahat girmek. Sporting Fingal’ın ise UEFA Avrupa Ligi umutları hala sürüyor. En büyük artıları ise bu sezon deplasmanda daha iyi bir performans ortaya koyuyorlar. Ancak ev sahibi şampiyonluk için kazanacaktır.