Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

107 Ermenistan-Makedonya 1
Andorra ve Slovakya engellerini farklı geçen Ermenistan’ın grupta ikinciliğin yanında liderlik şansı bile bulunuyor. Makedonya ise 8 maçta 7 puan topladı ve çoktan evinin yolunu tuttu. Moralli Ermenistan, ilk maçında deplasmanda 2-2 berabere kaldığı rakibinden rövanşı rahat alacaktır. Ev sahibi bugün oynanacak grup maçlarının favori takımlarından biri.

120 Türkiye-Almanya 1-0
Belçika’yı son dakikalarda bulduğu golle mağlup ederek ikincilik için 2 puanlık bir avantaj yakalayan Türkiye, zirveyi çoktan garantileyen ve grupta 8’de 8 yapan Almanya’yı konuk ediyor. Ay-yıldızlılarda özellikle Burak ve Arda gibi yıldız isimler çok formda. Taraftar desteğini arkasına aldığında bu tür kritik maçlarda çok iyi sonuçlar almayı başaran milliler, Almanya’dan da en az bir puan koparacaktır.

125 Sırbistan-İtalya 1
Estonya ve Slovenya ile ikincilik yarışına giren Sırbistan son iki maçını kazanarak, kalan iki kritik randevusu için moral depoladı. Oynadığı 8 karşılaşmanın 7’sini kazanan ve birinden de beraberlikle ayrılan İtalya ise liderliği garantilediği için son iki müsabakasına prestij için çıkacaktır. Çok kritik bir virajı kayıpsız dönmek isteyen Sırbistan taraftar desteğini arkasına alarak üç puanı kapacaktır.

Haberin Devamı

Sırbistan denenir