Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

110 Kayseri-Manisa Üst
Trabzonspor’a karşı alkış alan Kayserispor, Amrabat ve Ziani gibi iki yıldızı takıma kazandırdıktan sonra gol yollarında hiç sıkıntı çekmiyor. Manisa’da Simpson ve Dixon cezalı. Yeni transferleri ile çok iyi bir hücum takımı olan sarı-kırmızılılar, Manisa ağlarını da boş geçmezler. Konuk ekibin de deplasmandaki 11 maçtan 8’inde 2,5 gol barajının aşıldığını düşünürsek, bu karşılaşmada da bol gol ilk seçenek olarak düşünülmeli.

173 Stuttgart-Schalke 1
Ligin bitimine 10 hafta 22 puanla 17. sırada bulunan Stuttgart için her maç final. Oyuncular da bunun farkına varmış olacak ki Frankfurt’u deplasmanda yenerek altın değerinde bir galibiyet aldılar. Ancak bu sezon 20 maçın 15’inde forma giyen Matthieu Delpierre gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. Schalke ise Federasyon Kupası’nda Bayern Münih’i eledi. Ancak bu karşılaşmanın yorgunluğunu üzerlerinden atmaları çok zor. Kaybetmeye tahammülü olmayan Stuttgart kazanır.

Haberin Devamı

266 Leverkusen-Wolfsburg Üst
Werder Bremen deplasmanından beraberlikle dönen Bayer Leverkusen, zirve yarışında Dortmund’un iyice gerisine düştü. Ev sahibi takımın oynadığı 24 karşılaşmanın 16’sında 2,5 gol barajı aşıldı. Çok açık bir futbol oynayan Leverkusen, gol atmakta zorlanmadığı kadar da kalesinde gol görüyor. Wolfsburg ise 4 hafta sonra galibiyeti hatırladı ve az da olsa düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes aldı. İki takımın da forvet hattı çok güçlü. Bu yüzden ağlar boş kalmaz ve 2,5 gol barajı aşılır.