Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bordo-mavililer son iki maçını kazanarak moral buldular. Fakat her takım Ankara deplasmanında zorlanıyor. Konuk ekibin galibiyetinden önce, 2,5 gol üstü seçeneği değerlendirilmeli

102 E.Cottbus- Frankfurt 1
İç sahada sadece bir kez kazanan ve alt sıralardan çıkmak için seri galibiyetlere ihtiyacı olan Energie Cottbus’un eline bu hafta çok büyük bir fırsat geçti. Çünkü deplasmanda 3’te sıfır yapmış ve dibe demir atmış FSV Frankfurt’u ağırlıyorlar. Ev sahibi tecrübesini sahaya yansıtır ve üç puana ulaşır.

Haberin Devamı

110 G.Birliği-Trabzon Üst
Üst sıraları zorlayan Gençlerbirliği, iç sahada hiç mağlup olmadı. Fakat galibiyet de alamadı. Üç maçında da bir puanla sahadan ayrıldı. Trabzonspor ise forvetleri Umut Bulut ve Gökhan Ünal performanslarını biraz yükselttiğinde bile neler olacağını gösterdi. Önce Belediye’yi 6-1, ardından da Antalya’yı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Galatasaray’ın ardından ligin en çok gol atan takımı konumuna yükselen bordo-mavililer, Gençlerbirliği’nin ağlarını da boş geçmez. 2,5 gol üstü ilk seçenek.

184 Tottenham-Burnley 1
Sezona iyi bir başlangıç yapan Tottenham, M.United ve Chelsea gibi büyük takımlar karşısında etkili olamadı, üst üste iki mağlubiyet alarak 6. sıraya geriledi. Şiddetle üç puana ihtiyaçları var. Burnley ise deplasmanda hiçbir şey yapamıyor, desek yeridir. Konuk ekip, dış sahada 3 maçta puan alamazken, gol bile atamadı. Tottenham haftanın favorileri arasında.

262 St Gallen-Y.Boys Üst
Ev sahibi St Gallen iç sahada hiç mağlup olmadı. Fakat bu sefer karşılarında çok dişli bir rakipleri var. En yakın rakibi ile 9 puan fark açan Young Boys son olarak Zürich’i 3-0’la geçti ve moralleri üst seviyeye ulaştı. St Gallen deplasmanına da büyük bir motivasyonla çıkacaklardır. İki takım arasındaki maçlara baktığımızda ise bol gol gözeçarpıyor. Bu müsabakada da gelenek bozulmaz ve ağlar en az 3 kez havalanır.

Trabzon çıkışta