Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

582 Udinese-Arsenal 1
İngiltere’de geçen hafta oynanan ilk maçı izleyenler, 1-0’lık Arsenal galibiyetinin mücadelenin hakkı olmadığını kabul edeceklerdir. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’ne girmek için kenetlenen Udinese bu maçta iyi bir futbol oynarken, çok sayıda net fırsatı kaçırmıştı. İtalyan ekibinin, Fabregas’ın ayrılmasıyla sarsılan ve Premier Lig’e kötü başlayan Arsenal’i mağlup ederek hedefine ulaşacağını düşünüyorum.

616 Schalke-Helsinki üst
Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki’nin, Schalke önünde ilk maçı 2-0 kazanması UEFA Avrupa Ligi’nde gecenin en büyük sürprizi olmuştu. İlk maçta Pukki’nin 2 golüne engel olamayan Schalke, Mainz önünde aldığı 4-2’lik galibiyetle kendine geldi. Bu maçta 2-0 geriden gelerek galibiyete ulaşan mavi-beyazlı takım, HJK Helsinki karşısında maçın kesin favorisi. Farklı kazanarak turu geçmeleri sürpriz olmaz.

Haberin Devamı

630 Trabzon-A.Bilbao 1
Benfica karşısında tutunamayarak Şampiyonlar Ligi defterini kapatmak zorunda kalan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’ne girmeyi çok istiyor. Bordo-mavili temsilcimiz, Athletic Bilbao ile İspanya’da golsüz berabere kalarak, bu hedefe bir hayli yaklaştı. Burak ve Adrian’ın kırmızı, Colman’ın sarı kart cezalısı olması Karadeniz ekibi için ciddi bir problem, ancak Türk Telekom Arena’da galibiyete daha yakın duruyorlar.

Udinese favori


Udinese favori