Levent Kalkan

Levent Kalkan

leventk@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

504 Lask Linz-Lustenau 1
İç sahada son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla moral bulan Lask Linz, zirve için yarışan Altach ve Wac’ı eli boş göndererek rakiplerine gözdağı verdi. Düşmeme mücadelesi veren Lustenau ise son sıradaki Hartberg’i 10 kişi kalmasına rağmen deplasmanda yendi. Ayrıca Vucur cezalı. Lask Linz saha avantajını iyi kullanır ve galibiyete ulaşan taraf olur.

555 G.Furth-E.Cottbus 1
Emin adımlarla Bundesliga 1. Ligi’ne ilerleyen Fürth, AUE deplasmanından beraberlikle ayrılmasına rağmen 5 maçlık galibiyet serisi oyunculara büyük moral verdi. Konuk ekip Energie Cottbus ise sezonu büyük ölçüde kapadı. Orta sıralardaki yerini koruyan Cottbus son maçında FSV Frankfurt ile berabere kaldı. AUE karşısında yaşadığı puan kaybını telafi etmek isteyen Fürth’ün golcüleri bu kez sahne alır ve ev sahibi üç puanı kapar.

560 A.Bilbao-Schalke Üst
UEFA Avrupa Ligi’nde destan yazmaya devam eden Athletic Bilbao, bir önceki turda Manchester United gibi büyük bir devi elerken, çeyrek final ilk maçında da Almanya temsilcisi Schalke’yi deplasmanda 4-2’lik skorla devirerek rövanş için büyük moral buldu. İspanyol ekibinin yıldız forveti Fernando Llorente ise gollerine devam ediyor. Schalke’de de Huntelaar ve Raul gibi iki tane önemli silah var. Schalke’nin Bilbao deplasmanında sürpriz yapması zor gözüküyor. Bu yüzden ilk seçenek olarak 2,5 gol üstü düşünülmeli.

Haberin Devamı

Yine bol gol