BursaSpor "Ligi ilk 5 içinde tamamlarsak..."

"Ligi ilk 5 içinde tamamlarsak..."

09.05.2015 - 19:36 | Son Güncellenme:

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ligi ilk 5 içinde tamamlarsak...

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de sahalarında 7-1 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçıyla ilgili "Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum" dedi.

Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu hafta üzücü olayların yaşandığını bildirdi. İki gün önce Bursaspor Kulübü'nün eski başkanı İbrahim Yazıcı'yı ölümünün ikinci yılında andıklarını, dün sanatçı Zeki Alasya'nın ölüm haberini aldıklarını belirterek, hem İbrahim Yazıcı'yı hem de Zeki Alasya'yı saygıyla andığını söyledi.

Haberin Devamı

Şenol Güneş ayrıca yarın Anneler Günü'nün kutlanacağını da ifade ederek, "Tüm annelerin gününü kutlarım. İşte böyle bir haftada maça çıktık. Karabükspor zor durumdaydı, sıkıntıları vardı. Bizim de kazanmamız gereken bir maçtı. Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Bursaspor olarak sahaya yansıttıkları güzel futbolun karşılığını farklı skorla aldıklarını vurgulayan Güneş, bu nedenle tüm oyuncularını kutladı.

Bir gazetecinin "Fernandao, bugün attığı 4 golle gol sayısını 22'ye yükseltti. Bursaspor da ayrıca bu sezon gol rekoru kırdı. Bunun için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Güneş, "Güzel şeyleri söylemek güzel. Evet çok gol attık ama çok da gol yedik. Her maçta gol yiyoruz. Ben sıkıntılarla uğraşıyorum. Bursaspor futbol adına renkli ve güzel bir takım. Kaybetse de güzel işler yapıyor. Ancak ben olumsuzluklara bakıyorum" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"Ligi ilk 5 içinde tamamlarsak..."

Şenol Güneş, yeşil-beyazlı takımın lig sonunda kaçıncı sırada yer alabileceği yönündeki bir soruyu da "Ligi ilk 5 içinde tamamlarsak Avrupa kupalarına katılamama cezasını doldurmuş oluyoruz. Ancak CAS ile ilgili bazı gelişmeler de oluyor. Gelişmeleri izliyoruz. Biz Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Bu sezon sonunda 4'üncülüğü kaçırırsak üzülürüm. Bu takım ilk 4 içinde olmalı" diye yanıtladı.