Skorer Liverpool'da Mascherano krizi

Liverpool'da Mascherano krizi

24.08.2010 - 13:15 | Son Güncellenme:

.

Liverpoolda Mascherano krizi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da oynayan Arjantinli orta saha oyuncusu Javier Mascherano, kulübünün Barcelona'nın transfer teklifinin kabul etmemesini öne sürerek dün akşam oynanan Manchester City maçına çıkmadı.

Haberin Devamı

Barcelona'nın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Arjantinli oyuncu geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediğini ve İspanyol ekibinde oynamak için sabırsızlandığını söylemişti. Ancak Liverpool'un bonservis bedelinde bir türlü uzlaşmaya yanaşmaması üzerine Mascherano kendi aldığı kararla dün oynanan karşılaşmada forma giymedi.

İngiliz basınına konuşan Liverpool Teknik Direktörü Roy Hodgson, oyuncusunun bu davranışını kabul edilemez olduğunu ve durumu kızgınlıkla karşıladığını söylerken, Barcelona'nın yaptığı teklifle Arjantinli oyuncunun aklını çeldiğini ve bu durumun sorumlusu olduğunu ifade etti. Yapılan teklifin istedikleri bedelin oldukça altında olduğunu söyleyen Hodgson, bu konu hakkında daha fazla durmayacağını ve iki kulübün bir an önce halletmesi gereken bir mesele olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

İddialara göre Mascherano'nun da takımda olmamasıyla City karşısında varlık gösteremeyen ve 3-0 yenilen Liverpool'da Arjantinli oyuncunun yerine Real Madrid'in gözden çıkardığı Mamadou Diarra düşünülüyor.