Skorer LONDRA 2012 NOTLAR

LONDRA 2012 NOTLAR

15.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Londra’da tekvandoda altın madalya kazanan ve bayanlar 1500 metre yarışında zirveye çıkan Aslı Çakır Alptekin’e ödül olarak ev verildi

LONDRA 2012 NOTLAR

Şampiyonlara ev verildi!

Haberin Devamı

Üsküdar Belediyesispor’un atleti Alptekin, Türk halkına teşekkür ederek, “Allah hepsinin gönlüne göre versin. Bize çok dua ettiler” dedi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise, daha önceki başarılarında Aslı’ya altınlar verdiklerini hatırlatırken, “Çok altını oldu. Üsküdar’ın simgesi Çamlıca’dır. Kendisine Çamlıca’da bir tane daire hediye ediyoruz” diye konuştu. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tekvando altın madalya kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un sporcusu Servet Tazegül’e KİPTAŞ konutlarından ev hediye etti.

Keshorn Walcott’a ödül
Londra’da erkekler cirit atmada altın madalya kazanan Trinidad Tobagolu Keshorn Walcott, ödül yağmuruna tutuldu. 84,58 metrelik atışıyla ülke rekoru kırarak olimpiyat şampiyonu olan Keshorn Walcott’a, 155 bin dolar, lüks bir ev, memleketinden yaklaşık 2 dönüm arazi ve bir deniz fenerine adı verildi.

Haberin Devamı

Bulut’a coşkulu karşılama

Londra Olimpiyatları’nda kadınlar 1500 metrede gümüş madalya kazanan milli atlet Gamze Bulut, Kayseri’de törenle karşılandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünde, Aydınlık Evler Lisesi Halk Oyunu ekibinin gösterisiyle karşılanan Bulut’a, il müdürlüğü bünyesinde eğitim gören genç atletler büyük ilgi gösterdi. Genç atletler, Bulut’a çiçek vererek fotoğraf çektirdi. Genç atlet, olimpiyatlara Kayseri’de hazırlanarak gittiğini belirterek, hazırlık süresince kendisine destek veren herkese teşekkür etti.