Teleset Mobilya Akhisarspor LuaLua idmana katılmadı!

LuaLua idmana katılmadı!

24.03.2014 - 17:35 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda 29 Mart Cumartesi Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

LuaLua idmana katılmadı

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker'in İstanbul'dan bügün dönecek olması nedeniyle antrenör Mehmet Ali Karaca yönetimindeki antrenmana, sakatlıkları nedeniyle Liban Abdi, Lualua katılmadı, Eren Albayrak ve Hakan Hacıbektaşoğlu ise takımdan ayrı çalıştı. Yeşil-mavili ekipte sakatlıkları düzelen Ahmet Görkem Görk ve Engin Baytar takıma çalışmaya katıldı. Futbolcular koşunun ardından pas çalışması ile antrenmanı sürdürdü.

Haberin Devamı

Antrenmanın son bölümünde futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı.

Yeşil-mavili ekibini orta saha oyuncusu Sercan Kaya, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, düşme potasından kurtulma mücadelesi verdiklerini belirterek, "Çok kötü durumda değiliz. Her şey kendi elimizde. Önümüzde önemli maçlar var. Bunları alarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Son haftalarda kaybetmemek de güvenimizi artırdı. Önümüzdeki Akhisar Belediyespor maçında da bu özgüvenle mücadele edeceğiz. İnşallah kazanıp Rize'ye üç puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Karadeniz, temsilcisi hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.