Fenerbahçe Luis Nani resmen Valencia'da

Luis Nani resmen Valencia'da

06.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Portekizli oyuncunun serbest kalma bedeli olan 8.5 milyon euroyu geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin kasasına yatıran İspanyol Kulübü, Nani’nin transferini dün açıkladı.

Luis Nani resmen Valenciada

Fenerbahçe’de Luis Nani ile yollar resmen ayrıldı. La Liga ekiplerinden Valencia, 8.5 milyon euroluk bonservisi ödeyerek Portekizli oyuncuyu kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, Valencia’nın, Nani’nin sözleşme fesih bedeli olan 8.5 milyon euroyu yatırdığı ve transferi gerçekleştirdiği duyuruldu ve bugüne kadarki katkıları için teşekkür edildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Fenerbahçe ile her konuda anlaşan ve mutabakata varan İspanyol kulübü, temaslarını Portekizli yıldızın üzerine yoğunlaştırdı. Kendisiyle yapılan görüşmelerin ardından gelen teklifi kabul eden 29 yaşındaki futbolcu, Türkiye kariyerini noktalayıp, La Liga’ya gitti.

Valencia da resmi sitesi üzerinden bir açıklama yayınlayarak, “Kulübümüz, Portekiz’in yıldız futbolcusu Nani ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Nani, 3 yıl boyunca Valencia’da” ifadelerini kullandı. Nani için özel bir görsel hazırlanarak, ‘Hoşgeldin’ mesajı yayınlandı.

Haberin Devamı

Facebook’tan veda etti

“Fenerbahçe camiasına teşekkür etmek istiyorum. Böyle büyük bir takımda ve bir o kadar çoşkulu ve tutkulu taraftarların önünde futbol oynadığım için, güzel bir yıldı, güzel bir deneyimdi ama artık zamanı geldi. Yeni hedefe koşmak için! Her şey için teşekkürler büyük Fenerbahçe camiası. Haydi Fenerbahçe.”

Valencia, Luis Nani’ye bu görselle ‘Hoşgeldin’ dedi.

Luis Nani resmen Valenciada

Yazarlar