Galatasaray Lukas Podolski satrancı!

Lukas Podolski satrancı!

29.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile Lukas Podolski arasındaki ilişki adeta satranç maçına döndü.

Lukas Podolski satrancı

Galatasaray ile Lukas Podolski arasındaki ilişki adeta satranç maçına döndü. Japon kulübü Vissel Kobe ile prensipte anlaşan ama Türkiye’de ve Galatasaray’da mutlu olduğunu söyleyerek adeta kendisinin zorla satılmak istendiği mesajı veren Alman oyuncu karşısında yönetim de kesinlikle satılmaması kararı aldı.

Haberin Devamı

Sportif AŞ üyesi Levent Nazifoğlu’nun Akhisar maçından sonra, “Bizim satılık oyuncumuz yok. Kalmak istediği sürece kendisiyle olmaya devam edeceğiz” dediği Podolski, kendisine büyük sevgi gösterilerinde bulunan taraftar için sosyal medya hesabından “Bana gösterdiğiniz ilgi ve sevgi, beni çok özel hissettirdi. Hepinize teşekkür ederim. En büyük CimBom!” mesajını gönderdi. Galatasaray-Podolski ve Vissel Kobe arasındaki bu kördüğüm 1 Mart’a kadar sürecek gibi görünürken, sarı-kırmızılı yönetim de o tarihe kadar adeta bıçak sırtında olacak.

Bruma mesajı aldı

Akhisar Belediye karşılaşmasında 2 gol atan Bruma’nın performansı memnuniyet yaratırken bu görüntünün arkasında yönetimin yeni sözleşme için harekete geçmesinin etkili olduğu belirtiliyor.
Yönetim hafta içinde Bruma’nın menajeri Balde’yi arayarak, “Yeni sözleşme için Şubat ayında görüşelim. Seni bekliyoruz” mesajını vermişti. Portekizli futbolcunun Akhisar Belediye karşısında sahanın en iyi isimlerinden birisi olması bu konuda atılan adımın etkisini gösterdiği şeklinde yorumlandı.
‘Temeli geçen yıl attık’
Riekerink, “Teknik direktörlüğe getirildikten sonra, takım içinde istikrarı ve huzuru yerleştirmeye çalıştım. Geçen sezonun son aylarında temeli attık. Bu sezon öncesi hazırlıklarında bunu daha çok genişletme fırsatı bulduk. Tüm bu çalışmalarımda Frans Hoek ve Ayhan Akman’ın da çok önemli katkıları var. Birlikte çok iyi çalışıyoruz” diye konuştu.

Yazarlar