Skorer M.İdmanyurdu futbolcuları otomobillerine kavuştu

M.İdmanyurdu futbolcuları otomobillerine kavuştu

01.06.2011 - 17:59 | Son Güncellenme:

.

M.İdmanyurdu futbolcuları otomobillerine kavuştu

Bank Asya 1. Lig’de şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig’e çıkan Mersin İdmanyurdu’nda, sözleşme gereğince 10 futbolcuya Mercedes marka otomobil verildi.

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı, Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda düzenlenen törende, göreve geldiklerinde takımın 2. lig’de bulunduğunu, takımı önce Bank Asya 1. Lig’e, bu sezon da Spor Toto Süper Lig’e çıkardıklarını belirtti.

Karamanlı, "Kulübün yönetimine talip olarak büyük bir yükün altına girmiştik. Her türlü zorluğa rağmen, bu görevi severek aldık. Bank Asya 1.

Lig’deki ilk sezonda küme düşmekten son anda kurtulduk. ’Bu takımı düşürmeyeceğiz’ dedik ve düşürmedik" diye konuştu.

Bank Asya 1. Lig’e bu sezon bazı istenmeyen olaylarla başladıklarına işaret eden Kahramanlı, şöyle konuştu: "Neticede de teknik direktör Nurullah Sağlam ile anlaştık. Hocamız kente geldikten sonra yetki ve sorumlulukları kendisine verdik. Hocamız kadroyu ve yardımcılarını belirledi. Durum böyle olunca da hiç kimsenin tahmin etmediği, hiç kimsenin beklemediği bir gelişme yasandı. Mersin İdmanyurdu 29 yıl sonra Süper Lig’e çıktı. Mersin bunu hak etti. Şampiyonluğumuz Mersin’e hayırlı olsun." Teknik direktör Sağlam ise başkan Kahramanlı ve yönetime kendisine sezon boyunca verdikleri destek için teşekkür ederek, "Son yıllarda bu kadar çekişmeli bir lig daha yaşanmadı. Bütün takımlar önemli bir ligi geride bıraktı.

Futbolcularıma, teknik ekibime, taraftarlara ve Mersinlilere teşekkür ederiz" dedi.

Konuşmaların ardından sözleşme gereğince 10 futbolcuya, Mercedes marka otomobilleri verildi.

Teknik direktör Sağlam’a ise "Porsche" marka cip hediye edildi.

Yazarlar