Teleset Mobilya Akhisarspor ‘Mahallenin abisi gibi Didier girdi golü attı’

‘Mahallenin abisi gibi Didier girdi golü attı’

19.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Akhisar’ın kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, Fildişili yıldızın attığı golü kimsenin çıkaramayacağı belirtirken “O atmayacak da ben mi ona atacağım” dedi

‘Mahallenin abisi gibi Didier girdi golü attı’

ALİ?CAN

Haberin Devamı

DROGBA’NIN, Akhisar maçında oyuna girer girmez attığı gol çok konuşulurken, Oğuz Dağlaroğlu kaleci gözünden pozisyonu VATAN’a değerlendirdi. Maçtan önce “İlk atacağı gol bana denk gelmez” diyen tecrübeli kaleci Drogba’nın kafa golü için “Kimse kurtaramazdı” değerlendirmesinde bulundu:
“BİLİNDİĞİ gibi Alex de bana Türkiye kariyerindeki ilk golünü atmıştı ve bu gol hep konuşulmuştu. Bu yüzden Drogba’nın ilk oynayacağı maç benim için önemliydi.

‘G.SARAY ABARTILDI’
ORTA sert gelmedi, önünde Sanko vardı ama Drogba ondan iyi yükselerek kafayı da hızlı vurarak ortanın geldiği yöne doğru golü attı. Top direğe vurup içeri girdi. O golü kurtaracak kaleci yok. Kiminle konuşsam yapacağın bir şey yok dedi. Atması çok zor bir gol attı Drogba.
KİM onun kalitesine bir şey söyleyebilir. Ben ona gol atamayacağıma göre o bana atacak tabii. Mahallenin ağabeyi gibi maça girer gibi oyuna girdi. Farkını hemen gösterdi. 3 şutu var 2’sini kurtardım. G.Saray’ın bizim maçtaki futbolunun fazla abartıldığını düşünüyorum. Medya, Burak’ın golünde bile asisti Drogba yaptı dedi. Ama top benden dönmüştü” ifadelerini kullandı.