Galatasaray Maicon hesapları bozdu!

Maicon hesapları bozdu!

07.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Brezilyalı futbolcunun takımda kalmaya karar vermesi Galatasaray Yönetimi'nin planlarını karıştırdı.

Maicon hesapları bozdu

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Rodrigues’ten sonra satılacakların ilk sırasında yer alan Maicon’un, “Aklımı başımdan alacak bir teklif gelmedi. Kalıyorum” diye konuştuğu öğrenildi. İdarecilerin, bunun üzerine Avrupa’dan talipleri olan Belhanda’nın durumunu değerlendireceği bildirildi.

Galatasaray’daki durumu belirsiz olan Maicon’dan şaşırtıcı bir itiraf geldi. Tecrübeli futbolcu, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde ayrılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Brezilyalı futbolcu, “Aklımı başımdan alacak bir teklif almadım. O zaman neden gideyim? Kalıyorum” diye konuştu. Bu durum Serdar Aziz ve Eren Derdiyok’a “Kendinize kulüp bulun” diyen, Rodrigues’i ise Al İttihad’a satan sarı-kırmızılı yönetimin transfer politikasını etkileyecek gibi görünüyor. Çünkü ilk planda hedef Rodrigues’ten sonra Maicon’u da satarak ara transfer dönemi için kaynak yaratmaktı.

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcunun gitmeye soğuk bakması ve iyi teklif almaması nedeniyle planları bozulan Galatasaray Yönetimi’nin bu nedenle Avrupa’dan bazı kulüplerden teklifler alan Belhanda konusunda değerlendirme yapabileceği öğrenildi. Galatasaray’da Serdar Aziz’le yolların ayrılmasından sonra savunma hattına iki takviye bekleyen teknik kadronun Maicon’nun kalacağının anlaşılmasıyla bu bölgeye tek transfer isteyeceği belirtildi.

Bu sezon özellikle yavaşlığıyla eleştiri oklarının hedefi olan Maicon, Süper Lig’de 13, Türkiye Kupası’nda 2, Şampiyonlar Ligi’nde de 4 maçta şans buldu. Toplamda bin 462 dakika forma giyen Brezilyalı futbolcu ligde 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Ayrıca tecrübeli futbolcu sezon başında oynanan Süper Kupa’da da 90 dakika görev yaptı.

6: Galatasaray’da 2. sezonunu geçiren ve toplamda 55 maçta şans bulan Maicon, rakip fileleri 6 kez havalandırmayı başardı. Brezilyalı futbolcu bir de asist yaptı. Sarı-kırmızılı oyuncu 9 sarı kart görürken, bir kez de kırmızı kartla cezalandırıldı.

Maicon, geçen sezon başında Sao Paulo’dan 7 milyon euroya transfer olmuştu. Transfer yapması için kasasını doldurması gereken sarı-kırmızılılar bu yüzden oyuncuyu satış listesine koymuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar