Trabzonspor Malouda zaman istedi

Malouda zaman istedi

25.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili takımın Fransız yıldızı Flourent Malouda, Kayserispor maçındaki performansından memnun olmadığını belirterek, özeleştiri yaptı.

Malouda zaman istedi

İstediği seviyeye ulaşması için biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunun altını çizen deneyimli futbolcu, “Bu takımın bir parçası olduğum için mutluyum. Performansımın gün geçtikçe daha iyi olacağının garantisini verebilirim. Biraz daha zamana ihtiyacım var. Her şey yoluna girdiğinde herkes geçmişten bildiği Malouda’yı sahada görecektir” diye konuştu. Bu arada dün izin yapan Trabzonspor, Torku Konyaspor’la pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.

Haberin Devamı

9 GOLE ULAŞTI

Rakip Skor Gol
Derry City 4-2 1
Derry City (D) 0-3 2
D.Minsk (D) 0-1 1
Kukesi (D) 0-2 1
Kukesi 3-1 2
Karabükspor 1-0 1
Kayseri (D) 0-1 1

Janko sevinci

Marc Janko’nun forma hasretini Kayserispor deplasmanında noktalaması Avusturya basınında sevinçle karşılandı. Kurier.at sitesi, 1-0 biten maçta 85. dakikada Adrian’ın yerine oyuna dahil olan 30 yaşındaki golcü için, “Tolunay Kafkas, Janko’nun 2004-05 sezonunda Admira Wacker’den takım arkadaşı olmasına rağmen onu takımında düşünmüyordu. Yeni teknik direktör Mustafa Akçay ile birlikte şans buldu. 7 ay sonra maça çıktı” ifadeleri kullanıldı.