Kayserispor Mamur'dan taraftara uyarı!

Mamur'dan taraftara uyarı!

20.02.2014 - 12:10 | Son Güncellenme:

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, bitime 13 maç kala

Mamurdan taraftara uyarı

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, sezonun bitimine 13 maç kaldığını, bu karşılaşmalarda yeterli puanları alarak, ligde kalacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Mamur, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon geride kalan haftalarda sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle istedikleri puanları alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Taraftarlardan kalan haftalarda desteklerini artırarak, sürdürmelerini isteyen Mamur, "Biz sezon sonuna kadar tüm gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Küme düşme gibi bir korku yaşayacağımıza inanmıyoruz. Tabi burada taraftar desteğinin de çok önemli rolü var. Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Stadyumun dolması için yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Artık final haftalarına girildiğini puan kayıplarına tahammüllerinin olmadığını vurgulayan Mamur, şöyle devam etti: "Sezon başından beri peşimizi bırakmayan sakatlıklardan dolayı çok zor durumda kaldık. Önümüzde Trabzonspor maçı var. Hala sakatlıkları ve kart cezaları olan futbolcularımız var. Son on yılda ilk kez böyle bir sıkıntı yaşadık. Kayserispor olarak bu sıkıntılardan kurtulacağımıza hiç şüphemiz yok. Önümüzde 13 maçımız var, bu karşılaşmalardan maksimum düzeyde puan alarak, ligde kalacağız."

Yazarlar