Galatasaray Mancini basit hatalardan dert yandı

Mancini basit hatalardan dert yandı

27.11.2013 - 23:51 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e deplasmanda 4-1 yenilen Galatsaray'da Roberto Mancini maç için "Basit hataları anlamakta güçlük çekiyorum. İkinci yarıdaki hatalar oldukça anlamsızdı" ifadelerini kullandı.

Mancini basit hatalardan dert yandı

Cim-Bom’un teknik patronu Roberto Mancini, ilk yarı ile ikinci devrede farklı bir maç yaşandığını söyledi, ikinci bölümde yapılan hatalardan dert yandı.

Haberin Devamı

İlk yarıda mükemmel oynadıklarının altını çizen İtalyan çalıştırıcı “Ancak ikinci devrede hatalar yapmaya başladık. En az 4-5 kritik hata yaptık. Onların çok iyi futbolcuları var. Eğer onlara karşı hatalar yaparsanız sizi affetmezler. Real Madrid de bu basit hatalardan sonra cezayı kesti” dedi.

Beraberliğin sağlanmasının ardından kendilerine olan güvenin yerine geldiğini dile getiren Mancini, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlk yarıyı iyi oynadık aslında. Fırsat da vermedik. Kazanabilirdik. Kazanmayı da deneyebilirdik. Bir puan bizim için önemli değildi. Defansta oldukça problemimiz var, bunu biliyorum. 10 defans oyuncumuz var ama olmuyor. Çok çok çalışmamız lazım. Bu tür hatalarla kazanmanın imkanı yok.”

Haberin Devamı

Grupta oynayacakları son maç olan Juventus karşılaşmasına da değinen Mancini, “Daha önce de vurguladığım gibi 10 Aralık’ta Juventus ile oynayacağız maç kritik bir karşılaşma... Bu mücadelede galip gelmek için elimizden geleni ortaya koyacağız. Taraftarımız da itici güç olacak. Onlardan yine destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.