Türkiye Kupası Mancini'den kupa rotasyonu

Mancini'den kupa rotasyonu

03.12.2013 - 19:50 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, G.Antep B.B. ile oynanan kupa maçında kadroda değişikliklere gitti.

Manciniden kupa rotasyonu

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Galatasaray, forma şansı bulmakta zorlanan oyucuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Roberto Mancini, Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Dany, Bruma, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Emre Çolak ve Amrabat 11'ini Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sahaya sürerken, yedeklerde ise Aykut Erçetin, Melo, Umut Bulut, Chedjou, Yiğit Gökoğlan, Emre Can Coşkun ve Sabri Sarıoğlu yer aldı.

Hamit Altıntop, Sneijder, Muslera ve Eboue'nin sakatlıklarının devam ettiği Galatasaray'da, Selçuk İnan, Drogba, Burak Yılmaz, Semih Kaya, Eray İşcan ve Riera ise dinlendirildi.

- Hakan Balta, sakatlığının ardından formasına kavuştu

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre takımdan ayrı kalan Hakan Balta, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında formasına kavuştu.

Türk Telekom Arena'da Kardemir Karabüspor ile 19 Ekim Cumartesi günü yapılan maçın ardından yaklaşık 1,5 ay oynayamayan Hakan Balta, yeniden sahalara döndü.

- Ufuk Ceylan, bu sezon ilk maçına çıktı

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında Galatasaray'ın kalesini koruyan Ufuk Ceylan, bu sezon ilk kez bir resmi maçta forma giydi.

Takımda az süre alan isimlerin ağırlıkta olduğu Galatasaray kadrosunda, yeni sezonun ilk resmi maçını oynayan tek isim Ufuk Ceylan oldu.

- Yiğit Gökoğlan 1,5 yıl sonra kadroda

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2011-2012 sezonunun devre arasında Manisaspor'dan transfer ettiği Yiğit Gökoğlan, sarı-kırmızılı takımda 1,5 yıl sonra yeniden kadroya girdi.

İlk sezonunda 8 lig maçında oynayan, geride kalan sezonu ise Orduspor'da kiralık olarak geçiren Yiğit Gökoğlan, sezon başında önce kulüp bulması istenip, sonra da A2 takımına gönderilirken, yeniden A takımla çalışmalara alınmasının hemen ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının da yedekleri arasında şans buldu.

Galatasaray formasıyla en son 2011-2012 sezonunda 8 Nisan 2012 tarihinde Manisaspor ile oynanan maçta sahaya çıkan Yiğit, yeniden bu fırsatı yakalayabilmek için 1,5 yıl bekledi.

- Taraftar ilgi göstermedi

Galatasaray-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına futbolseverlerin ilgisi oldukça düşük oldu.

Türk Telekom Arena'da tribünlerin büyük bölümü boş kalırken, rakip takım tribününde de az sayıda taraftar yer aldı.