1.Lig Mandıralı: Pozisyon yokken gol yedik

Mandıralı: Pozisyon yokken gol yedik

28.12.2014 - 16:15 | Son Güncellenme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, "Adanaspor'un hiç pozisyonu yokken geliştirdiği bir atakla mağlup olduk" dedi.

Mandıralı: Pozisyon yokken gol yedik

PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'a 1-0 yenilen Antalyaspor'da, teknik direktör Hami Mandıralı, rakiplerinin hiç pozisyonu yokken geliştirdiği bir atakla mağlup olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Mandıralı, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. Takım olarak diğer maçlara oranla pozisyonu az bir maç ortaya koyduklarını dile getiren Mandıralı, şöyle konuştu:

"Pozisyona dahi giremedik. Karambolden bulduğumuz bir şut var. En fazla korner kullandığımız maç ama iyi kullanamadık. Adanaspor'un hiç pozisyonu yokken geliştirdiği bir atakla mağlup olduk. Beklentimiz olan oyuncular vardı. Onların saha içindeki performans düşüklüğü, takımı etkiliyor. Ama futbol bu. Bazen istediğiniz olmuyor."

Mandıralı, maçtan önce ve sonra takımı çağırıp motive eden taraftarlara teşekkür ederek, yanlışları azaltıp, artıları daha da fazlalaştırmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın da iki hafta önce Levent Eriş'in geçirdiği rahatsızlık sonucu, takımın başına geldiğini ve üç zorlu rakip Osmanlıspor, Antalyaspor ve Elazığspor karşılaşmalarına çıktığını söyledi.

Zorlu rakiplerle çok sıkıntılı bir kadroyla oynamak zorunda kaldıklarını ifade eden Arın, "Şu ekibin içerisinde altyapıdan 7 oyuncumuz vardı. Geçen hafta aynı şekildeydi. Biz bu sıkıntılarla uğraşırken kulübün de önemli sıkıntıları vardı" dedi.

Arın, 1978 yılından beri takımın taraftarı, oyuncusu ve hocası olduğunun altını çizerek, başkanın, kulübün zor gününde bir karşılık dahi görmeden kulübü sahiplendiğini vurguladı. Başkanın taraftara kızarak kulübü devretme noktasına geldiğini ifade eden Arın, şunları kaydetti: "Başkanların emeğine saygı gösteren bir taraftar grubumuz vardı. Ben yine o taraftarın, başkanı gitse dahi alkışlayarak göndereceklerine inanıyorum. Müsabakalar gelir geçer, kazanırsın, kaybedersin. Şampiyonluklar da gelir geçer. Ama kulübün iyi yönetildiğine inanıyorum. Geçen TFF'nin yaptığı bir açıklama vardı. Kulüplerin yüzde 90'ı borç batağında diye. Adanaspor borçsuz bir kulüp olarak, yüzde onun içindedir. Bana sorsalar şampiyon kulüp mü borçsuz kulüp mü? Borçsuz kulüp derim. Şampiyonları görüyoruz arkadaşlar, hepsi kapanma tehlikesi içerisinde. Maçı kazandığımız için oyuncularımı ayrı ayrı kutluyorum."