1.Lig Manisa'da futbolcular için şok tezahürat!

Manisa'da futbolcular için şok tezahürat!

17.03.2015 - 14:06 | Son Güncellenme:

Manisaspor yeniden düşme potasına gerilerken, karşılaşma bitiminde yönetimi ve futbolcuları protesto eden taraftarların tepkisi Manisa'ya dönüşte de devam etti.

Manisada futbolcular için şok tezahürat

PTT 1. Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Karşıyaka'ya deplasmanda 3-0 mağlup olan Manisaspor yeniden düşme potasına gerilerken, karşılaşma bitiminde yönetimi ve futbolcuları protesto eden taraftarların tepkisi Manisa'ya dönüşte de devam etti. Gece Tarık Almış Tesisleri önünde kafileyi bekleyen ve "En büyük taraftar futbolcular sahtekar... Başkan istifa... Yönetim istifa" tezahüratlarıyla tepkilerini dile getiren bir grup taraftarı teknik direktör Taner Taşkın yatıştırdı.

Haberin Devamı

Futbolcular otobüste kalırken, araçtan inerek taraftarlarla konuşan Taşkın, mağlubiyet için özür diledi ve, "Daha önümüzde 10 maç ve alınacak 30 puan var. Bu takım düşmeyecek. Yeter ki siz destek verin" şeklinde konuştu.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı tesislerin önünde bir süre tezahürat yapan taraftarlar daha sonra olaysız dağıldı. Pazar günü Play-Off mücadelesi veren Şanlıurfaspor'u konuk edecek siyah-beyazlı ekip, bir günlük izinden sonra hazırlıklara yarın başlayacak.

SEZONUN EN KÖTÜ FUTBOLUNU OYNADIK

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, 3-0 kaybettikleri Karşıyaka maçında sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını söyledi. Taşkın, "Böyle bir mücadele beklemiyordum. Stada ve tesislere gelerek takımı protesto eden taraftar haklıydı. Onlar da kaybetse bile sahada mücadele eden bir takım görmek istiyor. Ancak taraftarının da bir maç kaybedince 'Eyvah düştük', bir galibiyetten sonra da "Play-Off'a kalırız' düşüncesinden uzak durması lazım. Artık Şanlıurfaspor maçına odaklanmalıyız. Bir an önce toparlanmalıyız. Bunun için de herkesin elini taşın altına koyması gerekir" şeklinde konuştu.