1.Lig Manisaspor krizden çıkmanın yollarını arıyor!

Manisaspor krizden çıkmanın yollarını arıyor!

26.03.2013 - 14:23 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'de ilk yarıyı lider tamamlamasına rağmen ikinci yarıda bir türlü istediği çizgiyi yakalayamayan ve ilk 10 maçta kaybettiği puanlarla 4. sıraya kadar gerileyen Manisaspor, krizden çıkmanın yollarını arıyor.

Manisaspor krizden çıkmanın yollarını arıyor

Son iki haftada düşme hattındaki T.Linyitspor ve Göztepe'ye yenilen takıma kol kanat geren yönetim futbolculara moral yüklemesi yaparken, Teknik Direktör Reha Erginer de öğrencilerinin beynini yıkıyor.

Haberin Devamı

Bugünkü antrenman öncesi yaptığı toplantıda futbolcularından bir an önce toparlanmalarını isteyen Erginer, "Unutmayın, bu takımı buralara siz getirdiniz. Haftalarca liderlik koltuğunda siz oturdunuz. Manisaspor gibi oynarsanız, bu ligde yenemeyeceğiniz takım yok. Ligin bitimine 7 hafta var. Bu sürede çok şey değişir. Samsunspor deplasmanı bizim için yeni bir başlangıç olsun. Kazanalım ve kötü günleri geride bırakalım" dedi.

Bu arada bu saban yapılan antrenmana Ümit Milli Takım'da bulunan Bülent Cevahir ve Gökay Iravul ile belinde hafif bir sakatlığı bulunan Eray Ataseven katılmadı. Yönetim, bu hafta Akhisar Belediyespor'un da deplasmanda olmasını fırsat bilerek Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemininde bozuk olan bölümler için bakım çalışması başlattı.